2013. december 29., vasárnap

Képcsokor: Fekete és rózsaszín

Paranoiritica Tumblr-oldalán találtam ezt a képcsokrot, amit saját bevallása szerint az új kamerája tesztelésére készített... nos, azt hiszem, elmondhatom, hogy sokunk nagy örömére :) Nem vagyok annyira oda a rózsaszín-fekete kombinációjáért, viszont ez nagyon belopta magát a szívembe, még a csillámos koponyával együtt is, amit magában biztosan ízléstelennek találnék. Volna amit szívesen elfogadnék a képekről, az biztos. Na és nektek hogy tetszik? :)


7 megjegyzés:

  1. Az a koporsó alakú ékszertartó *-* Hát elfogadnám :D

    VálaszTörlés
  2. Én se vagyok oda a rózsaszínért (bár mostanában egész barátságosan viszonyulok már hozzá...), de tényleg nagyon jó képek! Olyan csillámos koponyát 2-3 éve lehetett venni a Kik-ben, majdnem vettem én is, de pont az volt a bajom, hogy elég ízléstelennek tituláltam végül :D ... Mert pont az a dolog nálam, hogy már annyira rossz, hogy az már jó. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én bevallom derekasan, hogy az ilyen vintage-nőies rózsaszín dolgok a maguk módján borzasztóan tetszenek az utóbbi pár évben (még ha nem is viselném őket, nagyon szépnek találom, főleg az elegánsabb, romantikusabb, igényesebb holmikat...)

      Hát nem tudom, magában elég furi, de ebben a koncepcióban megjárja :) (Nem is tudtam, hogy van Magyarországon Kik, azt hittem, csak Ausztriában létezik :o Na...)

      Ilyen képek láttán vágyok eszméletlenül egy saját lakásra >__< :)

      Törlés
    2. Itt az Alföldön minden nagyobb városban van már - vagy legalábbis ott biztos, ahol én megfordulok :D . Néha érdemes benézni, vannak baromi klassz dolgok, egész jó árakon :)

      Törlés
    3. Hát jó tudni... itt az isten háta mögött nem sok minden van nálunk ^^' Na majd ha egyszer valamikor arra járok... (mondjuk túl nagy esélyt nem látok rá, de hátha).

      Törlés
    4. Hát pedig hogy jöhetnél az alföld felé :))) Legalább találkoznánk...

      Törlés
  3. Hey!
    A rózsaszínt utűlom, de ezek a képek nagyon jók, feldobták a napomat :) És azok az ékszerek, hmm... Elfogadnék egy olyan helyet, ahol ilyeneket lehet fényképezni. :) :)

    VálaszTörlés