2013. december 2., hétfő

Megújult az oldal!

Kedves Olvasók, Ismerősök!




Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy otthagyom a Gportált, és átköltöztetem a Bloggerhez az oldalt, innen írom mostantól a különféle bejegyzéseket. A korábbi posztokat is idővel importálom, a baj mindössze annyi, hogy normális mentési lehetőség híján kézzel kell másolgatnom a bejegyzéseket, a képeket újra feltöltögetni, stb., ami időbe került, a jelenleg látható kicsit több, mint 100 bejegyzést az elmúlt két nap alatt másolgattam át.

Nem minden poszt kerül át ide, és amik itt megjelennek, azokat újra átolvastam, kijavítgattam, egyszóval gatyába ráztam egy kicsit. (Ej, mennyi bugyutaságot írtam le, így utólag visszaolvasva... :D És az a borzasztóan sok helyesírási hiba! Áldja az ég az itteni automatikus helyesírás-ellenőrzőt!)

Szóval hogy miért is döntöttem így? Nagyon szeretem a Gportált, tényleg, tök jól testreszabható, mostanra már egészen ismert is a maga módján (rengeteg kedves embert ismertem meg, a keresőmotorok is elég jól indexelik, meg hasonlók), viszont vannak olyan dolgai, amikben hiányt szenved, és az elmúlt időben egyre inkább bosszantottak (normális címkézési lehetőség hiánya, a nem-keresőbarát bejegyzéscímek, nem kompatibilis rendesen se Facebookkal, se Google+ -szal, se semmivel, és hogy minden, de minden ember, akit olvasok, vagy Blogspot vagy Wordpress-féle blogot használ, és én... így lemaradok egy csomó jó kis funkcióról. Meg hát na, a Gp elsősorban nem blogos, bármennyire is fejlesztik mostanában a blogmodulját - és akkor még nem is beszéltem a reklámmentesítésre fordított rengeteg pénzről, amin már kényelmesen bérelhettem volna egy saját tárhelyet...).

Mondjuk veszettül sajnálom azt a sok hozzászólást és "elveszett" tetsziket, viszont minél tovább maradok, annál több tűnik majd el, ha egyszer váltok - és igen, egyszer mindenképpen be kellett, hogy következzen.

Na de nem is panaszkodok tovább, a lényeg, hogy innen folytatom, amit ott elkezdtem, remélem, nektek sincsen ellenetekre - vagy legalábbis elviselhetőnek találjátok, ha annyira nagyon nem is tetszik, és nem pártoltok el tőlem... :)


Mostantól a - Gportaloshoz hasonlóan - http://shadow-and-light.hu címről tudjátok elérni ezt a blogot (az előzőt befagyasztom).

Köszönöm, hogy időt szántatok, és végigolvastátok ^^

2 megjegyzés:

  1. Nah, tök jó ^^. Feliratkozva legalább már tuti nem maradok le semmiről :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Találd ki, ki volt az első, akire a "de minden ember, akit olvasok, vagy Blogspot vagy Wordpress-féle blogot használ" szavak leírása közben gondoltam :)

      Köszönöm szépen a feliratkozást :3

      Törlés