2016. december 18., vasárnap

Gardrób Blogsale 2016Nemrég írtam arról, hogyan válogattam szét azt a sok dolgot, ami csak foglalja a helyet nálam, most eljött az ideje a nagy válogatás eredményének bemutatására :) Szeretném leszögezni, hogy nyilván nem meggazdagodni szeretnék ebből, viszont mivel a többségét én is csak pénzért vettem, amiért nyilván megdolgoztam, ezért valamennyit szeretnék érte viszont kapni (főleg ahol nem, vagy csak próbaképpen viseltem az adott dolgokat).

[ A blogsale jelenleg nem aktív, ha éppen fut hasonló,

 • Azt tudni kell, hogy több macskával lakok egy fedél alatt, így - bár törekszek rá, hogy ne így legyen, de van rá esély, hogy rákerülhet néhány cicaszőrszál egy-egy ruhára. Ezért előre is elnézést kérek, ha valakinek ez kizáró tényező, akkor még most az elején jelzem.
 • A ruhák és egyebek (kis kivétellel) mind másodkézből származnak (vagy turi, vagy valakitől vettem Vaterán, Jófogáson, stb), a szépségápolási dolgok nyilván újak, ahol nem, ott jeleztem. Minden hibát feltüntettem, ahol esetleg volt. A centiket kiterítve mértem.
 • Az árak alacsonyabbak, mintha Jófogásra töltöttem volna fel, amolyan jelképes összegűek pár dolgot leszámítva, szóval ennél lejjebb már nemigen szeretnék menni.
 • Személyesen Sopronban tudom átadni, postázni vagy előre utalás után tudok ajánlott levélként (ennek az ára nyilván súlytól függően változik), vagy utánvétellel futárral (kb. 1200 ft). December 21-én megyek le Kaposvárra, ezért 21 és 26 között ott is megoldható, viszont akkor előre meg kell beszélni, lehetséges, hogy Szombathelyen, Gyékényesen és talán Fonyódon is megfordulok, viszont csak kis időre, átszállás erejéig.
 • Kérek mindenkit, ide írjon a hozzászólások közé, ha szeretne valamit, mivel több helyre is megosztom majd, egyszerűbb nyomon követni és korrektebb mindenkivel szemben.
 • Két hétig foglalok, vagy egyéb esetben ameddig megbeszéljük (pl. ha a fizetés pont három nappal csúszik át a két hét után, nem fogom leharapni senki fejét, de hónapokig nem szeretném, ha bárki bármin "ülne", főleg ha valaki mást is érdekel az adott dolog.

Jófogáson van még fent pár holmim, nagy része nem feltétlenül az enyém, hanem költözés után feleslegessé vált családi cucc, de nálam van, ezért esetleg tudom együtt postázni, viszont ezekből engedni szintén nem szeretnék.


(Megjegyzés: én 170 centi vagyok 65-70 kiló között ingázva, a karom kb 55 cm hosszú válltól csuklóig, M-es méretű felsőket viselek - ezek a viszonyítási szempontok miatt lehetnek fontosak.)

FELSŐK:1. Áttetsző fekete tradgoth jellegű felső
Ujjai gombosak. Nagyon picinek tűnik, viszont rengeteget nyúlik, S-M méretre tuti jó, kisebb L-esre is talán, viszont az ujja nekem sajnos nagyon rövid, így átlagos karhosszúságú (:D), vagy 170 centinél alacsonyabb lányokra ajánlom. Teljesen áttetsző, érdemes alá venni valamit. Nyakánál megkötős. Ausztriában vettem, itt találtok képet róla.2. Icipici fekete míder, XS-S-es méretre ajánlom, jó ideje őrizgetem, de se a mérete, se a fazonja nem jó nekem. Hátul kapcsos, nincs és nem is volt benne merevítő. Vékonyka, alacsony lányoknak ajánlom. 45 cm hosszú elöl, mellb. 33x2 cm

 

3. Gumis nyakú/ujjú, carmen fazonú felső, M-L méretre ajánlom. Pamut anyagú, némileg rugalmas, alján szintén gumis, ahogy a képen is látszik, akár fűző, derékfűző alá is klassz lehet.
Nemrég vettem, de nem mutat rajtam előnyösen, így új gazdit keres :)
Mellb. 42x2 cm, hossza 56 cm

4. Oldalt fűzős, punkos jellegű felső, ajándékba kaptam, viszont nem stílusom, ráadásul nekem rövid is. Pamut anyagú. S-M méretű lányoknak ajánlom. Mellb.: 34x2 cm, hossza: 49 cm
 

5.Harangujjú nagyon cuki romantikus felső, amit ezer éve őrizgetek, de igazán a nagy évi szanáláson kívül sosem volt rajtam, hasított bőr-szerű anyagú (de nem bőr, csak tapintásra hasonló), puha, ujjai felslicceltek, mintás neccbetétesek, fent fűzős. Csónaknyakú, ami elég széles, figyeld a centiket, nehogy nagy legyen! M-L méretre ajánlom, szintén alacsonyabb lányoknak.
Hossza 46 cm, mellbősége 40x2 cm, vállszélesség 50x2 cm


6. Fekete csipkefelső  háromnegyedes ujjal, nyitott hátrésszel . S-es méretre ajánlom.


7.   Fodros (rózsás?) ujjú, elöl ráncolt, áttetsző blúz, oldalt cipzár könnyíti a belebújást. Nem tökéletesen fekete már, kopottabb, viszont még hordható kategória - próba nélkül vettem, és sajnos nem elég, hogy mellben szűk, de sajnos nagyon rövidke is, szóval nehéz szívvel, de jobb helye lesz valaki másnál.
 
8.Piros-fekete csipkemintás spandex-jellegű anyagú sztreccses mellényke-szerű felső, magában vagy csipkeboleróval, fűző alá, szoknyához vagy nacihoz, ing fölé, stb. teljesen variálható, annak idején nagyon szerettem, sokat viseltem (nem látszik rajta, anyagából adódóan nem fakult, kopott, nincs kinyúlva, elöregedve), de sajnos mostanra már rövid. S-M, akár kisebb L-es méretre is ajánlom.
Nyúlik, merevítés nélküli, nyári darab. Mellbőség: 38x2 cm Hossza: 48 cm


.Sima egyszerű fekete gépikötött garbóhibátlan, ajándéba kaptam, de nem szeretem az ennyire passzentos garbós cuccokat. S-es méretre ajánlom. Mellb. 40 x2 cm, hossza 60 cm
10. Egyujjas pávatoll-mintás olajzöld-fekete kétrétegű áttetsző nyári ruha/tunika,
roppant jópofának találtam, de végül a szabása miatt sosem viseltem, derékban gumis, övvel szerintem klassz. Hibája, hogya  hónaljánál el volt repedve, amikor vásároltam, ezt megvarrtam (nem a csúcsok csúcsa - jobb alsó kis kép).
Derék: 30x2 cm hossza: 72 cm
11. Pókos trikók, szintén vékony, nyári spandex-szerű anyagból, nagyon-nagyon szerettem őket, viszont már évek óta nem viseltem, aligha fogom újra, egyforma mintájúak, a szürke picit kisebb, a zöld nagyobb (talán S és M). Kis hiba, hogy a varrásuk itt-ott elengedett, pl. a jobb szélső képen látszik) Mellb.40x2 cm, hossza 54 cm
12. Puffos ujjú vékony anyagú garbós felső  - nem teljesen koromfekete már, de még viselhető, kevésbé szoros a nyaka, mint a 9-es versenyzőnek, de nekem még mindig nem az igazi. (Itt viseltem a felső képen, kevésbé látszik.) Mellb. 43x2 cm, derék: 58 cm
 

13.Valamiért iszonyat jópofának találtam a mintáját, ne kérdezzétek. :D Akár átalakítási alapnak is jó lehet. Pamut, S-M méret Hossza 52 cm, mellb. 43x2 cm14. Fekete csipkés, fodros bolero Rugalmas anyagú, uni méret, S-M-L-re jó, elöl kötözős. Nincs kinyúlva, a gumiszálak kibujkálva stb. Mivel kb. sosem volt rajtam a szokásos "éves leltár" kivételével, így kihasználatlanság miatt vált eladóvá. Mellb. 42 x 2 cm, hossza kb. 50 cm15. Fekete bársony cicaszőr-mágnes magas nyakú felső, S-M méret, alacsony lányoknak ajánlom. Nagyon szeretem, de szinte sosem viseltem a rövidsége miatt. Mellb. 40x2 cm, hossza 51 cm


   
16. Rózsa díszes dekoltázsú felső  S-M(kisebb L) méret. Nyári, lenge, de a párom leszavazta, borzasztóan áll :D (itt láthattátok).
hossza 57 cm, mellb.: 42x2 cm


 17. Madaras trikó,  uni méret (S-M-L), rugalmas anyagú, anyagában bordázott. A cuki madarak miatt vásároltam újonnan, viszont sajnos nagyon nem illik hozzám. Hossza 69 cm, mellb.41x2 cm


  18. Goodbye Kitty feliratú póló, sosem viseltem, nagyon nem stílusom, cserebere útján került hozzám. Pamut anyagú. A mintája nincs megkopva, megtörve. Mellb.: 39x2 cm, hossza 57 cm19 A gyászolós felső :D Ez valamiért így maradt meg bennem, kicsit olyan mint valami bizarr cirkuszi porondmester-cucc meg egy gyászoló nénike gúnyája keresztezve :D Hátul egy csattal szűkíthető derékban, elöl gombos, amúgy elég bő fazonú. Nem nyúlik, fix anyagú, mostanra szintén kinőttem ujj-ügyileg (nekem rövid), szoknyával meg nadrággal is menő.
Kb. M-es méretre ajánlom, de S-esre is jó lehet, max picit bő, nagyobbra csak óvatosan, mert nem nyúlik. Mellbőség: 51x2 cm, Hossza: 50-54 cm, Ujjhossz válltól: 61 cm20. Farmer kiskabát/mellényke, pár alkalommal viseltem csak, mert pont az a rövidnek túl hosszú, hosszúnak túl rövid hosszúságú, mellben meg picit nagy. Minimálisan kopott.Hossza 40 cm


21 Koponyás szürke vékony pulcsi, a minta sárga csillagokból van kirakva. Nekem ez így nagyon nem stílusom, ajándékba kaptam, sosem viseltem. Pamut anyagú.s.Oliver márkájú
Mellb.: 45x2 cm hossza 65 cm


22. Az orrtúrós póló :D Szintén ajáándékba kaptam, sosem viseltem. Pamut anyagú, S-M méret.
Hossza 86 cm, mellbőség 42x2 cm


23. Necc hálós felső.
Mind a mai napig szeretem, de ezzel a pántos kivitelezéssel nem nagyon tudok mit kezdeni sajnos. S-M méretre biztosan jó, kisebb L-esre is.
Hossza: 55 cm, mellbőség: 36x2 cm

 
24. D-ringes ujjatlan garbócsúcsszuper, csak olyanok a karjaim benne, mint egy díjbirkózónak, szóval nem túl előnyös :D Kevésbé komoly felkarral megáldott, nem súlyzózó, S-M méretet viselő lányoknak ajánlom. (itt láthattátok)
Hossza 55 cm, mellb.: 44x2 cm

25.Sima fekete trikó, S-es méret. Pamut, kicsit nyúlik. Nekem sajnos rövid. Mellbőség 35x2 cm, hossza 53 cm


26.  Fekete, passzés ujjú garbó, hátul a nyakánál három sor gombbal "zárható". Nagyon stílusos egyébként, csak hát... garbó. S-M méretre ajánlom. Hossza: 53 cm Mellbősége: 43x2 cm


 
27. "Shut the fck off" szürke feliratos pamutpóló nem passzol hozzám. M-L méretre ajánlom. A felirat alapvetően ilyen, nem sérült, nem hibás, kicsit mélyebb színű, mint a fotón. Mellb. 46x2 cm, Hossza 66 cm28. Halvány vajszín-jellegű árnyalatú (picit talán barackosabb?) Tom Taylor felső, carmen típusú/vállvillantós, ujjai gumisak. Fűző alá tökéletes viszont sajna minden átlátszik alatta a színéből fakadóan (ezért válok meg tőle). Vékonyabb, többet is nyúlik, ha szükséges. nagyobb S, inkább M-L méretre ajánlom. Mellbőség: 45 cm Hossza: 57 cm

  29 Csipke bolero Elöl nincs semmi, olyan kis mellényke-szerű, ujja puffos-jellegű. Kb. S-M méretre ajánlom. Dorothy Perkins márka. Szép állapotú, nincs megkopva, kiszakadva, stb.
Hossza 50-57 cm


ALJAK:1. Kockás punkos rakott jellegű alsószoknyás szoknya. Hátul cipzáras, ami szükséges is, mert nem igazán nyúlik. Ajándékba kaptam, de a pink és én két külön világ vagyunk :) Nagyon szép állapotú, picit vastagabb anyagú, talán inkább átmeneti időre való, mint nyárra. S-M méretre ajánlom.
Derék: 38x2 cm hossza: 40 cm


2. Halványrózsaszín, gumis derekú többrétegű tüll szoknya, alapvetően S-es méretű, de gumija révén M-re is jó. Cuki, de igazán sosem viseltem, van belőle egy ugyanilyen, csak fehér verzióm is, azt még tartogatom egy picit :D Derék: 31x2 cm, hossza:  33 cm

3.Barokkos(?) fodros vajszínű alsószoknyás szoknya. Hiába csodaszép, nekem hatalmas és a mintája is inkább csak nézegetve tetszik, mint magamon. Derék: 48x2 cm Hossza: 35 cm

4.Hosszú fekete pamut szoknya. Több rétegű, de szellős, akár nyárra is, nekem kb. a vádlim közepéig ér. Hibája a szakadás a jelölt helyen, kb. 1 cm hosszan. Ez az utolsó egyszerű fekete szoknyám, tartogattam, hogy de, erre minden gót csajnak szüksége van, hogy legyen, mert alapdarab, viszont ha 4-5 évig nem vesz fel az ember valamit, arra igazán esélyes, hogy nincs is akkora szüksége... Dorothy Perkins
Derék: 37x 2 cm hossza: 75 cm


  5. Rózsás koponyás (rockabilly?) szoknya veszettül tetszett a mintája, de rajtam borzasztó idétlenül áll, pár alkalommal viseltem csak. Vékony, nyári, fix anyagú, S-M méretre ajánlom. Oldalt cipzáras. Hossza: 35 cm Derék: 35x2 cm, Alul: 50x2 cm


6.A fűzős naci - amit a mai napig iszonyatosan sajnálok, de ekkora derekam soha nem volt - még csípőben, combban volt hogy belepasszíroztam magam, meg állíthatós is kicsit, de a dereka... hát na. Talán XS-S méretekre ajánlom, vagy valakinek, aki neki mer állni átalakítani.
Érdemes lecsapni rá, mert nem mindenkinek van olyan nacija, ami "made in Hell" :)
Nem koromfekete, viszont farmer anyagú.
Derék: 30x2 cm, Cs: 48x2 cm, Ülep: 27 cm, Hossza: 95 cm


7. Mini hagymaszoknya Rugalmas anyagú, S-es méretre ajánlom. H&M márka Hossza 40 cm, derék 35x2 cm

EGÉSZ RUHÁK:1. Piros ruha, amit menyecskeruhának becézünk, de nem az :D Átalakítani vettem, mert a szoknyarésze tetszik, de a teteje olyan szegénynek mint valami bevásárlószatyor :D Anyaga is elég furi, olyan nejlonos. Cserezsnyepiros színű, nem pinkes, a kép kicsit csalóka.
S-M méretre ajánlom, nem nyúlik, nagyon passzentos, szóval érdemes komolyan venni a centiket. Hátul cipzáras. Hossza 110 cm, derék 35x2 cm, mellb 44x2 cm

2. Elöl cipzáras fekete ruha - amit nemrég vettem, hátul különleges pántmegoldással. Nem tetszik magamon, pedig amúgy kedves kis darab, S-M méretre ajánlom. Nem igazán nyúlik, fix anyagú.
Hossza 80 cm, mellb. 37x 2 cm

KIEGEK, VEGYES
1. Fekete hálós kendő - hibás, van rajta egy lyuk (igaz, macskák?), amit őszintén szólva nem tudom, lehet-e orvosolni, viszont akár átalakításra, akár további lyukak eszközölése után tök jó lehet. Én már nem erőlködök rajta, nem viselek ezer éve ilyesmit.
110 cm x 80 cm2.  Piros bársony kistáska masnival - kissé foszlik a madzag egy része, ami látszik is a képeken, kívülről és belülről amúgy nincs más baja, egyszer megvettem, mert cuki, de igazán sosem használtam.Magassága 19, szélessége 24-30 cm


3. Lakk kistáska,belül sétült, javításra szorul, egy pillanatragasztóval megoldható. Én kívülről valami komoly gótikus kereszetet vagy pókhálót akartam rá eszkábálni vagy valami egyéb igazán kúl mintát, de nem lett belőle semmi.
Vállpántja 57 cm, leghosszabb és legszélesebb méretei 18x20 cm.4.Szegecses jellegű öv, Lidl-ben vettem, gyakorlatilag új, egyik ruhával sem mutatott jól, amihez gondoltam. Esmara, 90 cm5.Szegecses fekete öv, egy rakás egyéb holmival együtt vettem, viszont nemigen viselek olyan cuccokat, amihez kellene, csak porfogó szegény. Amúgy teljesen hibátlan, újszerű. C&A márka
Magassága 3 cm, hossza 92 cm, 34-es / XS-es méret

 

6. Mindenféle
 • Csontvázkezes kesztyű, vadi új
 • sötétkék, majdnem fekete karmelegítő
 • rózsás nyak/hajdísz


7. Csipkemintás övSzegény kopottabb, mert borzasztó cicaszőr-mágnes, és sokszor kimostam, nekem viszont kicsi, szerintemS-es méretre lehet jó. Kreatív alapanyagnak, átalakításra jó lehet, 1000 ft felett ingyen odaadom valakinek, aki kéri. Ebayről rendeltem.ELEGÁNSABB HOLMIK:


  1. Elöl lila-szürke-fekete virágos csodaszép ruci, irodába is teljesen jó - viszont kizárólag 165 centi alatt, ugyanis az én 170 centimmel nagyon nem irdakompatibilis, pedig imádom :( Az ujja felkarközépig ér, szép dekoltázst csinál, az a típus, ami nyaklánccal mutat kifejezetten jól (és mivel színes, akár a fekete nyalánc is simán játszik, nem lesz gyászos).
S-M méretre ajánlom, felül nyúlik, a szoknya dereka fix, viszont a szoknya is nyúlik picit, nagyon maximum C kosárig lehet kényelmes. (itt láthattátok)
Hossza: 82 cm, Mellbőség: 41x2 cm, Derék:36x2 cm


2. Ráncolt vállú kis fekete jellegű ruha, szép dekoltázzsal, kb. könyökig érő ujjal. Több hasonlóm is van, ezért ennek a viselésére szinte soha nem került sor, picit kicsinek is mondanám az utóbbi időben.
S-es méretre ajánlom. H&M márka
Hossza 82 cm, mellb. 36x2 cm


3. Különleges vállmegoldású kötözős-lyukas felső/tunika buggyos ujjakkal. Tunikaszerű, simán viselhető cicanadrággal. Az ujja könyökig ér. Irodába is teljesen jó lehet, akár nyárra, szellős. Rugalmas anyagú. S-M méretre ajánlom, esetleg kisebb L-re. Hossza: 75 cm mellb.: 46x2 cm

4.  Apróvirágos csipkés bársonyszalagos cuki ing - nemrég vettem, viszont akármivel párosítom, mellben sajnos elég szűk, pedig kis aranyos, szóval búcsút intek neki. Fix anyagú, nem nyúlik.
Mellb. 40x2 cm, hossza 54 cm
 
5. Lila-fekete csíkos masnis ing, ezt is viszonylag nemrég vettem, viszont ugyanaz a baj vele, mint a 4-essel. Kissé fakóbb, nincsenek már meg a mély színei. Fix anyagú, nem nyúlik. Mellb. 38x2 cm, hossza 52 cm


 
6. Bézs hosszú ujjú, csipkerátétes ing - ujjai fűzősek/kötözősek, viszont elvesztek a madzagjai, sima szaténszalaggal pótolható. Egy időben sokat viseltem, abszolút irodakompatibilis. Rugalmas, kellemes anyagú, S-M méretre ajánlom. Mellb. 45x2 cm, hossza 54 cm

7. Rózsaszín bővülő ujjú felső, a fő része csipke, teljesen áttetsző. Annak ellenére, hogy tetszik, sosem viseltem a színe miatt. S-M méretre ajánlom. Mellbőség: 41x2 cm, Hossza: 52 cm

8. Fehér krepp-jellegű anyagú ing, szellős, nyári, buggyos és veszettül áttetsző (mint a fehér ingek többsége :D) M, L, kisebb XL-es méretre ajánlom. Mellb. 49x2 cm, hossza 60 cm

 
9.Fűzős, D-ringes derekú fekete ing, igazi corpgoth cucc - annak, aki nem 170 centi. (De igazán, minek gyártanak olyan cuccokat, amik kb. éppencsak leérnek köldök alá? Másnak nem rövid? Nem csúszik fel? Pedig nem érzem magam kiemelkedően magasnak a 170 centimmel :( )
elöl cipzáras, nem merevítős, csak látványában ilyen derékfűző/míderszerű.
S-M méretű, alacsonyabb lányoknak ajánlom.
Mellb. kb 2x42 cm (hónaljtol hónaljig) Hossza 52 cm, az alsó rész magassaga 27 cm, vállszelesseg kb 42x2 cm (varrástol varrásig), ujjhossz kb 60 cm (itt láthattátok)

 
10 Fekete szatén ing, S-M méretre ajánlom Mellb. 44x2 cm, hossza: 55 cm


11 Piros szatén ing, amit kb. 2 alkalommal viseltem (a piros nagyon nem színem, ebben meg kifejezetten úgy éreztem magam mint egy MSZP-s hirdetőoszlop :D) Viszont hibátlan, csinos a maga módján. M-es méretre ajánlom. Mellb. 47x2 cm, hossza 57 cm

 
12.Fekete, csipkerátétes ujjú,  masnis nyakú felső. Hibája, hogy a nyakánál elengedte a varrás kb. 2-3 centi hosszan. Keveset viseltem, mert nekem nagyon rövig az ujja, pedig imádom :(
S-M méretre ajánlom (itt láthattátok) Mellb.: 44 x2 cm, hossza 58 cm

 
13. Zöld passzentos aljú, rózsamintás kétrétegű felső. A színe élénkebb és picit mélyebb, nem ilyen szürke-fakó, de úgy néz ki, zöldet nemigen tudok rendesen fotózni... szóval nagyon szupi, csak idétlenül áll, ez a buggyosság viselve annyira nem előnyös számomra.
S-M méretre ajánlom (itt láthattátok) Mellbőség: 44x2 cm alul: 31x2 cm hossza: 60 cm      

14.  Szürkéslila (taupe?) míder, ajándékba kaptam, de egyrészt ilyen fazont nem viselek, másrészt icipici, rövid, szóval nagyon nem, viszont szép állapotú, hátul kapcsokkal állítható méretű.
Hossza 30-33 cm pánt nélkül


15. Indiai mintás barna-bézs áttetsző fordos-fűzős felső, irodában viseltem párszor (fekete trikóra), viszont ő is elég rövidke. S-M méretre ajánlom. Hossza 44 cm

17. Barna-bézs-kékes-fekete carmen stílusú vállvillantós, fodros ujjú felső. Nagyon szupi, nehezen válok meg tőle, viszont szintén rövidke :( S-M-L méretre ajánlom, nyúlik ha kell.
Mellbőség: 42 x2 cm Hossza: 50 cm


18. Rózsás szürke-fekete-fehér szoknya, nem nyúlik, vékony anyagú, nyári. Nagyon keveset viseltem, szép állapotú. S-M méretre ajánlom. (itt láthattátok)
Derék: 38x2 cm cs: 45x2 cm hossza: 47 cm


19.Plüssös anyagú téliesebb, viktoriánus mintás mini,  ami szerintem bazi jól néz ki, csak nem rajtam, ha nem ilyen anyagú lenne, biztos nem adnék túl rajta, viszont így nem használom ki eléggé.
S-M, kisebb L méretre ajánlom. Derék: 34x2 cs: 50x2 hossza 44 cm


20.Tulipánfazonú mini, hátul cipzáras. Rugalmas, jó kis cucc, még államvizsgára vettem, végül nem ezt viseltem, igazán egy-két alkalmat leszámítva azóta sem volt rajtam. S-M méretre ajánlom.
Derék: 32x2 cm cs.: 42x2 cm hossza: 40 cm


  21. Színes csipkeszoknya, ez eredetileg egy hosszú szoki volt, párom anyukájával ilyen minivé varázsoltattam, viszont végül sosem viseltem. Dereka gumis megoldást kapott, S-M-L, akár Xl méretre is jó lehet,
Derék: 32x2 cm, Hossza: 42 cm


22.Bogaras, lepkés, ibolyás szoknya, nagyon aranyos, de akármivel párosítom, valahogy idétlenül mutat rajtam, pedig az anyag mintjája nagyon tetszik :( S-M méretre ajánlom, itt láthattátok.
Derék: 41 cm hossza: 44 cm

23.Szürke-fekete csíkos blézer, vékony, inkább nyári. 
Egy időben sokat viseltem (jól alá lehetett öltözni, mert nekem nagy), de két fekete blézer kivételével kiszanálok mindent.
M-L, XL méretre ajánlom. Hosszabb fazon.
Mellb. 50x2 cm, hossza 75 cm24. Fekete alapon szürke csíkos blézer, közepesen vastag anyagú, karcsúsított, az ujja nekem kissé rövid. Maga az egész rövidebb fazonú.
Amisu márkájú, S-M méretre ajánlom.
Hossza 51 cm, mellb. 41x2 cm, derék 35x2 cm

25. Fekete-szürke blézer
Fekete-szürke-fehér blézer, ez egy kicsit vékonyabb anyagú, nekem kicsit nagy. Hibája, hogy valami festék megfogta a nyakát, elképzelhetőnek tartom, hogy lekapirgálható, én már nem szeretnék ilyesmivel foglalkozni.
M-L, kisebb XL méretre ajánlom.
Mellbőség 42x2 cm, hossza: 52 cm

26. Galambszürke blézer,
amúgy nagyon csinos, csak engem borzasztóan kövérít és öregít, szóval nagyon előnytelen, szerintem más hajszínhez tuti jobban passzol.
S-M méretre ajánlom.
Mellbőség: 45x2 cm derék: 42x2 cm hossza: 62 cm

27. Clockhouse Szürke alapon szürke csíkos nadrág,
néhány alkalommal viseltem csak, igazán nincs mihez, és inkább fekete/barna párti vagyok (vagy szürkéből az igazán sötét szürke). Kihasználatlanság miatt. Az alja fel volt hajtva, ezért ott egy világosabb sáv látszik.
S-M méretre ajánlom.
Hossza: 103 cm derék: 43x2 cm ülep: 24 cm

28   Cseresznyés lenge felső. Fazonjából adódóan sajnos nekem nagyon előnytelen, pedig nagyon cuki, irodába is jó lehet, igazi nyári darab. Alul gumis.George márkájú.
Mellb.  48x2 cm, hossza 65 cm29 Virágmintás barna szoknya Többrétegű, nyárias, könnyed. S-M méretre ajánlom.
Derék: 32x2 cm, hossza 50 cm


 30. Elegáns szoknya
Nagyon csinos, ajándékba kaptam, viszont nagyon-nagyon kevés alkalommal viselek munkahelyre szoknyát, ez meg túl szép ahhoz, hogy itthon rejtegessem :) Bár ha nem kel el kis időn belül, szerintem megtartom, mert ki tudja, mikor jön jól.
Jus d'orange márka
derék: 39x2 cm hossza: 72 cm

 31 Fekete pici ing
34-es méretű, XS-S-re ajánlom. Fix anyagú, nem igazán nyúlik. Ajándékba kaptam, szép állapotú, nekem pici, sosem használtam.
Mellb.: 42x2 cm Derék: 35x2 cm Hossza: 50-55 cm

 32 Rózsás ujjatlan felső
Pánt nélküli, merevített, hátul cipzárral zárható míder. Nagyon szép, talán két alkalommal viseltem, viszont nem szeretem az efféle ujjatlanokat.
S-M méretre ajánlom (38-as), nem nyúlik.
Mellb. 41x2 cm, derék 37x2 cm, hossza 43 cm


 33 Fekete gépikötött pulcsi
puffos ujjú, az a fajta, ami alá inget/blúzt szokás venni. Szerettem, de nem az én birkózóvállaimnak való :) M-L, kisebb XL méretre ajánlom.
Mellb.: 41x2 cm, hossza: 55 cm


NEM ELADÓ - AMI MARAD:


...mert van ilyen is, van azért pár darab, amivel nem tudtam, mi legyen, végül visszatettem a komolyan megcsappant "marad" szekcióba, ezt a négyet fotóztam le:

1. Szürke alapon faágas áttetsző felső - igazán egy ideje nem viseltem, mert nagyon télies, viszont télre meg vékony - nem tudom, mit lehetne alá venni, hogy értelmesen nézzen ki :D Egyelőre marad, mert van még vele egy-két ötletem, majd meglátom.

2. Harangujjú felső, még Ágitól vásároltam, aki annak idején GothBoszi néven tevékenykedett, ez is az oka nagyrészt hogy marad, meg az, hogy mindenkinek KELL egy ilyen áttetsző ujjú felső :D (Szerintem még 2009-ben került hozzám... ha nem ekőbb, hogy repül az idő!)

3. A fűzőmintás harangujjú felső, amit annak idején (17-18 évesen?) annyira, de annyira sokat viseltem! :) Igazán nem tudok vele mit kezdeni, de mint emlék... a párom megmondta, ki ne rakjam, fotózáshoz jó lesz. Hát rendben.

4. A "boszis" felső, amit bőrkabáttal viseltem, még szintén 18-19 évesen, muhaha :D Micsoda világ volt akkor :) Ez sem volt rajtam évek óta, de a párom ragaszkodott hozzá, mert lát benne fantáziát. Kíváncsi leszek.

*

No, ennyi volt a nagy része, akinek kell valami, gyorsan írja meg, legközelebb talán Húsvét környékén lesz hasonló, azokból, amelyek ezek közül megmaradnak + az ékszerek, könyvek, dekorcuccok nagy részére nem maradt időm, meg szerintem így is van itt elég mindenféle :)

15 megjegyzés:

 1. Szia!
  Amiket szeretnék:
  Felsők: 3., 20., 28.,
  Aljak: 2.,
  Egész ruhák: 1., 2.,
  Kiegek, vegyes: 4.,
  Elegánsabb holmik: 1., 3., 6., 13., 14., 21., 22.

  A többit privátban egyeztetjük! :)
  Köszönöm! :)

  VálaszTörlés
 2. Bárdos Viktória2016. december 18. 21:17

  Szia az orrturos felsőt szeretném a többiért írok privátba :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :) Okés, kérlek írj ide: darkgreenrat@gmail.com vagy facebookon itt:
   https://www.facebook.com/RATrish

   Törlés
 3. Szia! a koponyás rockabillys szoknyát megkockáztnám. :D Legfeljebb belefogyok :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Foglalom, üzentem, hétfőn vagy kedden írok bővebben :)

   Törlés
 4. Szia. Én szeretném a 4.Hosszú fekete pamut szoknyát ha meg van még :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Neked is írtam, hétfőn vagy kedden megbeszéljük :)

   Törlés
 5. na a virágmintás barna szoknyát is csapd hozzá. :)

  VálaszTörlés
 6. Szia, a felsők közül a 2.,23., 24. és a 29.-re lecsapok. : 3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Foglalom, hétfőn vagy kedden írom a továbbiakat :)

   Törlés
 7. Szia! A felsők közül érdekelne az 1., a 6., és a 10. A részleteket jó, ha privátban megbeszéljük?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Illetve bocsánat, még azt a csipkemintás övet is.

   Törlés
  2. Szia! Arra kérlek, hogy írj nekem vagy ide emailt: darkgreenrat@gmail.com, vagy Facebookon: https://www.facebook.com/RATrish Köszi :)

   Törlés
 8. Szia!
  Tyű, de régen jártam itt bejelentkezve, szóval elfelejtettem a jelszavam és most nem állok neki vacakolni vele :D
  Ezeket szeretném, írok facebook-on is!

  9. Sima egyszerű fekete gépikötött garbó
  12. Puffos ujjú vékony anyagú garbós felső
  16. Rózsa díszes dekoltázsú felső
  18. Goodbye Kitty feliratú póló
  25. Sima fekete trikó
  26. Fekete, passzés ujjú garbó
  12. Fekete, csipkerátétes ujjú
  33. Fekete gépikötött pulcsi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szió! Örülök, hogy téged is látni erre :)
   Megbeszéltük :) úgy néz ki, kedd este érek haza, akkor írok mindenképp.

   Törlés