2014. augusztus 15., péntek

Fekete-fehér-piros, meg a rózsák

Folyamatosan csak húztam-halasztottam a Kincsvadászat-posztot (mert hogy ez is az lett volna), viszont inkább külön szedtem, az ebay-ről rendelt mindenféle dolgokat inkább majd egy későbbi bejegyzésben mutatom meg, mert túl hosszú és kaotikus volna. (Meg hát most egy két-három hétig, amíg nem biztos a leendő címünk, nem is rendelek semmit, mert nincs ínyemre, hogy ugyan itt átveszik a rokonok, de akkor meg vagy plusz postát kell fizetnem, mire felküldik nekem, vagy hónapokat várhatok, mire újra hazajövök ide, látogatóba mondjuk. Szóval egyelőre macerás.)

Ha emlékeztek, még májusban mutattam meg, miket szereztem be, akkor nem sokat, mert - gondolom már a könyökötökön jön ki  - a költözés miatt nem akaródzott költekeznem, meg nem is igazán találtam olyan dolgokat, amik tetszettek volna. (Nem úgy Ebay-en, annyi kacatot elmentettem a könyvjelzőim közé, hogy csak na... :D Alkalomadtán majd megmutatom azokat is.)


Hát ő bizony itt felül a kedvencem, ezzel a kis felsővel lett tökéletes, a ruha gyakorlatilag egy esetlenül hosszú, alaktalan szoknya, amit ezer éve nem viseltem, viszont a szerencsés derékrésze miatt nagyon jól szuperál egészruhaként. A derékfűző azért kell, hogy ne legyen alaktalan - a szoknyarészt is remekül kiemeli, a kabátka pedig a kedvencem, ő is Hádás darab, ami mondhatni már megszokott ^^

 

 Lehetne mondjuk a bejegyzése címe 'goth-inspired fél-elegánsan', vagy 'visszafogottan sötét' vagy ilyesmi, mert ezek most nem azok a kifejezetten "gótos" holmik, hanem olyasmik, amit szabadabb dresscode-nál munkahelyre is el tudnék képzelni (na jó, attól függ, hogy hová).
Még államvizsgán szerettem bele ezekbe a "nyakig" húzható szoknyákba, amikbe beletűrve kivételesen jól mutat a blúz, teljes kosztüm-szerelésben egyszerűen imádni való! (Még a tanszékvezető-asszony is megdicsért, amiért olyan elmondhatatlanul boldog voltam napokig, borzasztóan esett :) )

Szóval, a felső szettnél a szoknyának és a nyakláncnak van jelentősége, a nyakláncot ebay-ről rendeltem (300 ft körül, ha jól emlékszem, ezen a linken, de van 280 forinttól vagy ötezerig), míg a szoknyán húztam az orrom, de a Kedves rábeszélt, és amikor itthon felpróbáltam, már nagyon örültem, hogy nem hagytam ott! Nagyon mennek egymáshoz, ahhoz képest, hogy nem olyan látványosan sötét szett, odáig vagyok érte.


  Ez a kép megintcsak homályos lett, akárhogy is próbálkoztam, itt a míder a lényeg, aranyos rózsás, ráadásul fekete, nagyon szép állapotú és pont a méretem.


 Szegény szoknyáról nem sikerült értelmes képet csinálnom, mert mint látszik, vagy homályos lett, vagy a vaku kifakította, de a lényeg látszik. Nem szeretem az ennyire harsány, élénk színeket, de egy egyszerűbb fekete nyaklánccal és cipővel szépen mutat.
Nektek hogy tetszik jobban, fekete vagy piros blúzzal? 


5 megjegyzés:

 1. Nagyon klasszak, az első kabátért irigykedem :)) ... Az utolsó szettnél valamiért nekem a fekete blúzzal tetszik jobban (ki gondolta volna? :D )

  VálaszTörlés
 2. Az utolsónál én a pirosra szavazok. Feketével kicsit jellegtelen, pirossal viszont olyan Gothabilly-s, főleg, ha betűröd a blúzt.

  VálaszTörlés
 3. Az a koponyás szoknya!!!! O_______________O
  *csorgatja a nyálát ezerrel*

  VálaszTörlés
 4. Trish, nagyon csinos szetteket sikerült így összeválogatnod, szuper darabokra leltél! :)) A koponya még mindig nem az én világom, de Hozzád illik :) A második s a harmadik a kedvencem, de tényleg mindegyik extra-csini :)) Egyébként, ha szavazni kel,, akkor én is a feketére szavaznék a koponyás szoknyához, de pirossal is nagyon jó :))

  VálaszTörlés
 5. Húha, köszönöm mindannyiótoknak a hozzászólást ^^
  Remélem, minél előbb lesz alkalmam viselni is őket - a legfelső kivételével, az már megvolt - a koponyás szoknyát majd felváltva, egyszer a piros, egyszer a fekete blúzzal, aztán majd kiderül, hogy a kényelmesebb -- és tényleg, a Gothabillyba a piorssal mennyire belepasszol már! Csak sajna a a Gothabilly nem passzol énhozzám :( :D

  VálaszTörlés