2015. augusztus 20., csütörtök

Fotócsokor / Barangolás Sopronban

Az utóbbi napokat - jó idő nem lévén - a Balatonon történő ejtőzés helyett inkább a városban, illetve annak környékén történő kószálással töltjük, talán valami mégis jó ebben a hirtelen megnyirkosodott, hűvös időjárásban

Tulajdonképpen érdekes hely ez a Sopron, egyszerre érzem azt, hogy nem kívánok itt élni hosszú távon, mégis akárhányszor az utcákat rójuk, mindig találok valami olyan apróságot, ami gyönyörködtet, amit kár lenne nem megörökíteni. Ezúttal a Rák patakot néztük meg közelebbről:










6 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek ezek a képek, Instán már csorgattam a nyálam rájuk :))) Főleg az a kezes-vizes, olyan gyönyörű, marha jól eltaláltátok a fényeket :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek, mások hasonló fotói már olyan rég fájdítják a szívemet, hogy muszáj volt nekünk is készíteni (bár rettegtem hogy valami pióca majd elkap a párom meg forgatta a szemét hogy mi ez az egész marhaság :D) Amúgy a fények-színek már csak utómunka sajnos :)

      (És ha sikerül rávennem a Kedvest, hétvégén szerintem a te ékszereidet is végigfotózzuk "terepen" ^-^ de még nem mondom 100%ig biztosra :) )

      Törlés
  2. Nekem is nagyon tetszenek a képek! hát igen, azért ennek az időjárásnak is megvannak az előnyei..

    VálaszTörlés
  3. Hihetetlenül jók lettek ezek a képek. Ilyet, még, sokat! :) :)

    VálaszTörlés
  4. Az első dolog, ami eszembe jutott, hogy gyönyörű kezeid vannak, olyan kecsesek. (Hát ez leírva elég eszelősen hangzik, nem vagyok fetisiszta amúgy :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy, köszönöm :) Nem feltételeztem semmi olyasmit :) (Ha már a többi testrészem nem az, legalább a hosszú csontos ujjaknak örülhetek:D)

      Törlés