2015. március 9., hétfő

OotD: Corp goth

Bár ezzel az összeállítással korábban találkozhattatok már - hisz ebben mentem államvizsgára is, meg megmutattam, amikor a ruhatáram részévé vált ugye, de úgy érzem, megér még egy bejegyzést, hiszen olyan kis szép, ráadásul mostanra nem csak ünnepi darab, hanem teljes jogú mindennapi viseletté vált. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de egyszerre sajnálom felvenni hétköznapra, "csak úgy" a szebb darabokat, és egyszerre sajnálom azt is, ha a szekrényben - vagy jelen esetben a rattan-ládáimban - szomorkodnak.

Nos, ez az összeállítás gyakorlatilag a kedvencem az összes közül (sima, egyszerű fekete nadrággal természetesen), pedig mostanra azért beszereztem néhány munka-kompatibilis blúzt, bár azért lenne mit alakítani - mondjuk kinek nem? :) 

Ezzel a kis brossal és kámea-nyaklánccal nagyon belopta magát a szívembe, bár ,ég talán külön-külön is jól mutatnának. (Egyébként nevetségesen olcsón vettem őket, több darabbal együtt a helyi bolhapiacon, kb. 100 forintra jött ki darabja. Hamarosan Kincsvadászat-poszt egyébként, már régen volt, na meg nemsoká megyünk újra Kaposvárra, ide-oda, bizonyos dolgokat muszáj beszerezni, és a múlt havi fizetéssel megrendelt Ebayes cuccok is lassan esedékesek lesznek :))

A kis bajszos hölgyemény sem maradhatott ki, neki mindig, mindenben
részt kell vennie, mindenről tudnia kell :)

Nektek hogy tetszik ezekkel az ékszerekkel/kiegészítőkkel? :)

6 megjegyzés:

  1. Igazán csinos szett :) és színben is megy hozzá a bajszos hölgyemény :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is tudom, szoktál-e ilyesmi blogos díjakkal foglalkozni, de tovább adtam neked egyet: http://nuadastenonis.blogspot.hu/2015/03/liebster-award-black-fairy-tol.html :)

      Törlés
    2. Aha, a fekete szőrszálak a fehér blúzra ragadnak, a fehérek pedig a fekete kosztümre, ki van ez találva :)) (Minden másra meg ott van a barna-vörös meg a cirmos kislány, megoldják ők :D)

      Törlés
  2. Eltűnt. Fussunk neki még egyszer! :D Nagyon csinos ez a blúz, de egyébként maga az összeállítás is. A fekete-fehér egy kedvenc párosom, imádom. Gondolkoztam rajta, hogy én hogyan hordanám ezt a blúzt, hát, mindenképp fekete nadrággal, és mondjuk egy korall vagy bézs színű blézerrel. Igen, akkor ildys lenne :) De mivel nem ildysnek kell legyen (egyébként igazán megcsinálhatnánk már, amiről egyszer beszéltünk! :D), hanem hozzád kell illjen, azt kell mondjam, hogy szuper, és a cicus még tökéletesebbé teszi! :D :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv. Hosszasan begépelt szöveg közzétételre bökve eltűnik...Ismerős. A legegyszerűbb megoldás:Gépelj be akár egy számot, vagy egy betűt, majd bökj a közzétételre.(Egér, bal-klikk)Ezután automatikusan bejelentkezik az aktuális profiloddal.

      Törlés
    2. Köszönöm :)
      Igen, igen, úgy tipikusan Ildys :) Neked is jól állna, bár van egy olyan gyanúm, hogy egészen más hangulatot árasztana ^^

      Törlés