2014. október 18., szombat

OotD: Fekete és egy csöpp piros

A pár nappal ezelőtti lila harisnyás szett meglepően nagy sikernek örvendett, ezért a közeljövőben többször is megosztom veletek, hogy mit viseltem az utóbbi időben :)

Mostanában jobban szeretem az egyszerűbb, letisztultabb formákat, felsőkből, pulóverekből a "puffos" ujjmegoldásokat és az egyszerű, A-vonalú szoknyám is szinte hozzám nőtt, nem is beszélve a szegecses csizmáról ugye. Viszont ez így egy idő után némileg unalmasnak tűnhet, de mire valók a kiegészítők? :) 
A fekete köves gyűrű most nagy kedvenc, illetve valahogy előkerült az a kis piros virágos nyaklánc, amit anno egy nénitől vettem szettben a vásárban - Avonos, ha jól emlékszem, viszont azzal kellett szembesülnöm, hogy a fülemben a lyukak félig összenőttek az évekig tartó fülbevalómentesség után, hogyhogy egy fájdalmas (itthoni...) procedúrának nézek elébe a közeljövőben.
 
A csipkekarkötőt egy kedves olvasóval cseréltem, nagyon szépen köszönöm utólag is, hiszen kifejezetten jól megy a rövidebb ujjú felsőimhez :)
 
(a foltok a kamera hibái, pontosabban a szöszök valószínűleg a lencsén voltak ^^)


5 megjegyzés:

  1. Milyen szép kezed van! :))) A gyűrű pedig nagyon szépen kiemeli! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, kedves tőled :)
      Alapdarabnak kellene lennie minden ruhatárban (vagy ékszeres dobozban? :) ), mert olyan kis egyszerű de nagyszerű és még olcsó is :)

      Törlés
  2. Csodás a gyűrű és a nyaklánc is. Jól sejtem, hogy Avonos? Mintha ott láttam volna hasonlót.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igen, Avonos :) Az egyik kedvenc darabom. Köszönöm szépen :)

      Törlés
  3. Szép ^^ ! Imádom azt a felsőt *,*

    VálaszTörlés