2014. szeptember 12., péntek

OotD: Zöld rózsák és pillangós bross


Előre is elnézést kérek a képek minősége miatt, a kamerám megmakacsolta magát és nem hajlandó vadi új elemekkel sem bekapcsolódni - úgy veszem észre, ez a régebbi fajta fényképezőgépek népbetegsége: idővel egyre hamarabb lemerülnek még márkás elemek használata mellett is, sőt, a "kínai" noname darabok egyszerűen be sem hajlandó kapcsolódni. 

No mindegy. Ez a szett azért különleges számomra, mert színes, bár nem adja vissza a kép, de valójában sötétzöld a felső, nem pedig ilyen kékes, tipikusan az a zöld árnyalat, amiért odáig vagyok meg vissza :) Bár még így is furcsa, hogy nem fekete, amilyen kizárólagosan többségében lenni szokott.
Egészen kellemes meglepetés volt, hogy a borongós, hűvös idő ellenére sem fáztam, még, melegem is volt hazafelé - természetesen egy egyszerű sima fekete leggingset is viseltem hozzá..

A csizma egy korábbi kincsvadászat-posztból lehet ismerős, a szoknyát Ausztriában vettem, a felső ha jól emlékszem, szintén turis, a kabátkát még évekkel ezelőtt a Hádában találtam, a brossot pedig édesapámtól kaptam, és a csomagolás során bukkantam rá újra. Nem egy übergót szett, de szerintem nagyon kedvesre sikerült.
 
 
 
 

5 megjegyzés:

  1. Hát ez így együtt, csodálatos!!! :)) Imádom a brossokat, továbbá a lepkéket, és ezt a színt, annak ellenére, hogy állításod szerint tök nem ilyen, én ugyanis ezt a zöldes-kéket nagyon szeretem :) A feketét is. :)) Szeretem, hogy mindig mutogatsz a ruháidból, mert bár nagyon más a stílusunk, mégis annyi minden teszik :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig élőben sokkal szebb, tényleg :( :D
      Köszönöm szépen :) Na de hozzád mondjuk tényleg illik is az a kékes-zöldes szín, de én... eh. Másokon szép, szép, de magamon nem szeretem.
      Én is így vagyok vele(d) :D :) Megyek is, körülnézek nálad ^^ Ezért nem szeretem többek között a Gportált, mert hiába próbálkozok meg feliratkozni rád Blogspoton keresztül, nem küldi a friss bejegyzéseket, nem olyan az RSS-feldolgozása, és lemaradok mindig :(

      Törlés
  2. Csodás összeállítás, nagyon tetszik. Nem számít, hogy nem übergót, ha ilyen stílusos :)

    VálaszTörlés
  3. Jézusom, évek óta pont ilyen szoknyát keresek! *-* De az egész szett együtt is maga a gyönyör. (:

    VálaszTörlés