2014. március 28., péntek

Wishlist lvl 100: Denevérszárnyakon


Sok-sok órát, napot, hetet eltöltöttem már az interneten való bóklászással, de mindez idáig nem találkoztam hasonló csodával, ami ilyen szinten megdobogtatta volna a szívemet. Ez pedig kedveseim, nem más, mint a Bootwings nevű kreáció. Vásárolni is lehet, bár kissé húzós, 35 dollárért (közel nyolcezer forint), ám - állítólag nagyon strapabíró, minden egyes darab kézzel készített, egészen biztosan elkészíthető kellő türelemmel és gyakorlattal otthon is, bár van egy olyan sejtésem, hogy jó pár (mű)bőr félresikerült denevérszárny-forma landolna a kukában. Bár ha egy jó szabásminta és egy ügyes kezű alkotni vágyó egymásra talál, abból akkora nagy szörnyűség csak nem sülhet ki. És mélyen bennünk, mindannyiunkban ott rejtőzik a kreatív gyermek, aki csak arra vár, hogy a felszínre törhessen :)
 

via Lost Arcana

Hasonló, ám mégsem ugyanolyan a Lace Market The Bat high heels nevű teremtménye, amelyből csak egyetlen pár készült. Mit szóltok hozzájuk? :)

5 megjegyzés:

  1. Jaj ezeket én is láttam,annyira csodásak; ilyet cipőt elfogadnék ^^

    VálaszTörlés
  2. És ilyenkor repesek az örömtől, hogy a Zuram (igen, direkt így írom :D ) eredetileg bőrdíszműves. Ha előrajzolom, kb. 15 perc alatt csinál ilyet hulladékbőrből ^^

    VálaszTörlés
  3. Ja, Selania voltam ^^'

    VálaszTörlés