2023. október 15., vasárnap

Életképek #12/b Vlog - Budapest - The Sisters of Mercy - Fiumei úti sírkert (2023.10.10-12)


Pár fotó a Budapesten töltött időről, kiegészítésként a videóhoz, ami erről a pár napról készült. 

 (Ne lepődjetek meg a cím számozásán, valóban hiányzik /még/ néhány korábbi bejegyzés, ezek készülőfélben vannak utólag, de szerettem volna őket időrendi sorrendben megtartani, és így tudtam megoldani. Az Életképek 10-11-12 is érkezik majd idővel.)

2023.10.10., KEDD

 

A "szép hely", élőben csodálatosak voltak a színei, és tetszett, hogy a sok beton között egyszer csak belefutottunk egy ilyen érdekes látványba. 

Itt a klinikán vártam, hogy kiadják a CD-t (MRi felvétel készült, azt hiszem ezt nem is említettem, másnap meg az idegsebészemhez mentem vele). Nagyon tetszik így a hajam, meg egészen maszkulin/androgün hatást keltett ebben a szögben, elég vagánynak találtam.

Olyan sok tükör van ott, nekünk meg nincs egész alakos tükrünk, csak a szimpla fürdőszobai, ezért ilyenkor ellenállhatatlan vágyat érzek a szelfikészítés iránt :D Pedig nem szoktam, a jelen bejegyzésben látható több ilyen kép ellenére sem, de ilyenkor rám jön az ötperc. 

A menő cicás pulcsi, amit Shein rendelős videóban is láthattatok 🥰 egyszerűen imádom, csak nagyon féltem, nehogy megsérüljön a minta rajta. 

 

 Fél-spontán fogyás-dokumentáció ugye az otthoni egész  alakos tükör hiányában, meséltem talán azt hiszem, hogy a tavalyi műtétek miatt abszolút nem figyeltem oda, mit és mennyit eszek (gondolván, ha véletlenül nem élném túl, minek foglalkozzak ilyesmivel :D), de itt vagyok, és kombinálva azzal, hogy mozogni is nagyon korlátoltan lehetett, hát eléggé megvolt az eredménye. 

 Körülbelül szeptember elején-közepén kezdtem el újra átgondolni, hogy akkor most hogyan is legyen (még a nyáron voltak ezzel kapcsolatban törekvéseim, de egy rövidebb időszakot leszámítva nem igazán erőltettem meg magam), és így ősszel újra nekiálltam odafigyelni arra, hogy többet sétáljak, kevesebb szénhidrátot és több fehérjét egyek, meg persze általánosságban valamivel kevesebbet, és itt már rendesen látszik az eredménye. 🥰

Őszintén nagyon örülök, mert sokkal kényelmesebb így, itt kb. 7 kilóval vagyok könnyebb a kiinduló állapotnál, és még kb. ugyanennyi van hátra, aztán majd meglátom, hogy hogyan tovább. Érdekes, mert így a műtétek után, meg közben nekiálltam egy spéci gyógyszert szedni, valahogy másképp adódik a súlyom eloszlása, ami nagyon meglepett először. Kicsit tartok tőle, hogy hogyan fognak állni vagy rám jönni a régi ruháim, de ez most a legkevesebb, az a fő, hogy jönni-menni tudok újra, hogy hogyan festek, az már másodlagos. Szóval alakulgat, ami szuper.

Szomszédos templom, esti látkép, ami videón nem látszott sajnos, de élőben szép volt.

 

2023.10.11., SZERDA
(a koncert napja)

Ugyanaz a templom, hajnalban/reggel

Valamivel később a "reggeli"

 A második vizsgálat után - szokásos liftes szelfi ^-^
Nagyon remek :D

Tökmag, ahol a kelleténél talán nagyobb lelkesedéssel voltam a mosó designja iránt, de azt meg kell hagyni, hogy tényleg kitettek magukért. Amikor utoljára voltunk, még csak a fenti rész volt, ahhoz képest hatalmas bővülést sikerült elérni, gratula nekik!

Ezen nagyon nevettem, amikor utólag láttam, Gábor nem akart szerepelni a fotón, megoldotta :D

Este az ételek - ebéd/vacsi/hajnali nass

Este a Sisters of Mercy koncert <3 

After, ahová kifejezetten megérte elmenni <3
Innen is üdvözlök mindenkit, akivel ott találkoztam, ha esetleg olvassátok!

Hajnalban hazafelé, amikor NAGYON fáztunk :D

 Végre újra a hostelben...

A zöld folyosó, amiért teljesen odáig vagyok, megmagyarázhatatlan indokból :D


2023.10.12, CSÜTÖRTÖK

Most már szokás szerint: a templom az ablakból

 

 

 Kívülről a hostel...

 

 ...és a szomszédos szép épület.

A Fiumei Úti Sírkertről készült fotók külön bejegyzésben találhatóak,
ugyanis már túl hosszú lett volna, itt nézhetitek meg őket:

[ Képcsokor: Fiumei Úti Sírkert - 2023 ősz (Életképek #12/c) ]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése