2017. július 4., kedd

Kincsvadászat után 23 - Mid rings


Ebay-en nézelődtem új gyűrűk után, amikor a fenti képen látható gyűrűkbe futottam, ezen fellelkesülve pedig kifejezetten ebben az irányban, az antikolt hatású gyűrűk irányába kutakodtam tovább. Azzal szembesültem, hogy meglepően széles kínálatot találhatunk, kifejezetten olcsón, így mazsolázgattam azok közül, amelyek a legjobban tetszettek.

 

Ahogy láthatjátok, ezek nem a szokványos gyűrűk, hanem az a fazon, amit a középső ujjpercen szokás viselni, ami elsőre talán furcsa lehet, viszont szerintem határozottan jól néz ki. Hogy mennyire viselhető ténylegesen, arról is pozitívan tudok nyilatkozni, kevésbé mozgalmas-pakolós napokon  rendszeresen viselem munkahelyen, eleinte folyton azt figyeltem, mikor csúszik majd le vajon valamelyik, de szerencsére még nem hagytam el egyikőjüket sem :)


A képeken látható gyűrűk nem egy szett tartozékai, általában 4-8 gyűrű kerül kb. 200-400 forintnak megfelelő dollárba, mivel nem külön tárolom őket, ezért sajnos utólag nem tudom, mi melyikkel volt együtt, alább láthattok három szettet, ami biztosan együtt érkezett:

Ezek egy csomag darabjai
Ezek egy csomag darabjai

Ezek egy csomag darabjai
Nekem leginkább a (fehér) köves darabok tetszenek leginkább, illetve a geometriai alakzatos, holdas-szimbólumos, növény/virágmintásak, de rengetegféle létezik, és nem csak ezüst színű alapon, aki mondjuk a bronzot részesíti előnyben, az aranyat (bár azok szegények elég pocsék, olcsó hatásúak szoktak lenni), vagy rosegoldot, az is talál színben megfelelőt.

Ezek a kedvenceim :)
Azt hozzá kell tenni, hogy 3 db sérülten érkezett, ebből 2-ből kiesett a kövecske, 1 pedig deformálódott volt, szerencsére egyik sem olyan volt, ami miatt kifejezetten megrendeltem az adott csomagot, ezért nem tört le nagyon, viszont benne van a pakliban (mint mindig). Viszont sokkal-sokkal jobban viselik a gyűrődést, mint a korábban vásárolt fekete gyűrűszett.



Linkek, ahonnan én rendeltem:

Az Ebay keresőjében "mid ring" kifejezésre dob hasonló találatokat, szokás szerint érdemes beállítani a fix árasakat, olcsóbbtól a drágább irányába, és egyesével végigkattintgatni, mert nem csak azok a gyűrűk kaphatóak az adott link alatt, amiket az ikonképen láthatunk.

Nektek tetszik valamelyik? Szoktatok ilyeneket viselni? :)

1 megjegyzés:

  1. Jaj, ezek olyan jók és tök szépeket vettpl :) stílusos cucc, ha nem sokallja el az ember, és olyan klasszul feldob akármilyen szettet. Nekem egyetlen gondom van a dologgal, vékonyak az ujjaim, és így csak olyanokat merek venni, amikről meg tudok győződni, hogy tényleg azokra az ujjpercemire jók, amiken hordani szeretném őket :D

    VálaszTörlés