2017. március 18., szombat

The Coldest Winter - téli töredékek


Az idei tél különösen hidegre sikeredett, az alábbi kis hat fotóból álló kollekció ezt hivatott bemutatni különböző aspektusokból - töredéknek nevezném mégis, mert ennél sokszínűbb volt, ám ezek voltak a legemlékezetesebb pontok, amelyek visszaadják azt a tompa, álomszerű fényt, ami éjszakánként verődik vissza a hóról, a puha félhomályt, a jégfehér eget ében csontkezekként markolászó ágakat, a rettentő hideget, amitől a bőrünk pillanatok alatt a megérintett tárgyra ragad, a fényt, amely nem ad egy szemernyi meleget sem, a pillanatokat amelyek ezt a telet jelentették, hosszú idők óta a leghidegebbet.

 
 
 






https://www.instagram.com/forestdancertrish/

3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönöm. Mondd csak, annyi csodálatos fotót látok nálad is, nem akarsz néha egy-egy tematikus képcsokrot posztolni? Tudom, régebben volt, de mostanában úgy elmaradozott, pedig szerettem őket :( Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyedüli, akinek hiányzik.

      Törlés
    2. Szeretnék néha, de mivel nálam néhány téma van csak (Kisszékely, növények, ékszerek), hogy abból nem tudnék két-három bejegyzésnél többet összehozni, és azok is eléggé egyhangúak lennének... Majd talán néhány hónap múlva, mikor már lesz néhány frissebb képem... :)

      Törlés