2016. március 19., szombat

5+1 dolog, amit jó lett volna babybat-ként tudni - VlogHosszú idő után újra videobejegyzés készítésére adtam a fejem - tudom, még nagyon nem tökéletes, de az előzőhöz képest azért technikailag nyilván jobb ami azért bíztató. A későbbiekben szeretnék több hasonlót is összehozni - remélem, idővel sikerül lazábbra vennem a formát, higgyétek el, élőben nem vagyok ennyire karót nyelt, csak nem szoktam hozzá, hogy "magamban beszéljek" :)

Ha bármi eszetekbe jut a témával/felsoroltakkal kapcsolatban, írjátok meg bátran!

4 megjegyzés:

 1. Szia! :)
  Amint azt említetted, ez nem igazán a szokásos "jó lett volna tudni" lista. Szerintem ez nem csak kezdőknek, hanem vén, szakállas denevéreknek is nagyon-nagyon megszívlelendő. Összességében jó gondolatokat fogalmaztál meg, megérte végignézni.
  A cica miatt pláne. ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szió :) Köszönöm szépen a hozzászólást, remélem, minél több emberhez eljut akit érint. Talán sokaknak nem mond újdonságot, bízok benne, hogy nem vagyok egyedül, aki így gondolkodik :)

   Törlés
 2. Szia!
  Érdekelne, hogy csináltad a frizurát, ami a videóban van :)
  Amúgy jó lett. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Halihó! Hátul összefogtam, mintha lófarokba kötném, összecsavartam kissé, hogy könnyebb legyen vele bánni és egy egyszerű csattal (ilyennel: http://www.img.casual.hu/shops/3465/images/item/titania-hajcsat-9cm-2dbcsomag-8021b-237511.jpg ), feltűzöm, elöl hagyok két kis tincset :) Kb. egy mozdulat az egész :) Köszi szépen egyébként ^_^

   Törlés