2014. augusztus 24., vasárnap

Virrasztók CD -k és pólók

forrás: Virrasztók Facebook
Még múlt héten találkoztam Facebookon a Virrasztók nevű magyar zenekar új pólóival, és elhatároztam, hogy lehetőség szerint szeretném beszerezni minden kedvencemet, hát a magyarok közül azért bőven ott vannak az élmezőnyben nálam, mostanában különösen sokat hallgattuk a Kedvessel őket.

Szerettem volna a RockParton részt venni, hogy élőben is meghallgathassam őket, de aztán a nyaram kissé kaotikusan alakult, így lemaradtam róla, de aztán ez most valamennyire kárpótolt, beszereztem mind a három Cd-t; Az emlékezés órája, a Memento Mori és A Halál  Színei című darabokat.

Az utóbbi két album csomagolásába egyszerűen szerelmes vagyok, papírszerű tok, de annyira szép, mutatós, elegáns, a színek szép élénkek, igazán tetszetős munka. Gyorsan végig is hallgattuk őket, fel-feltűnt néhány olyan szám, amivel Youtube-on nem találkoztunk (csak mi nem voltunk elég szemfülesek vagy tényleg nincsenek fent?).


Női M-es pólót sajnos nem sikerült találni, viszont az XL-es, ami végül eljutott hozzám sem olyan vészes - nem szeretem a szűkebb zenekaros pólókat, mert félek, hogy akaratlanul is sérül a minta, ugyan látszik, hogy nem a legpasszentosabb, de örülök, hogy egyáltalán hozzájutottam ^__^

A Kedves egy kék, temető-mintásat szeretett volna, én pedig a legújabb, kaszás/órásat, nagyon szép, jó minőségű darabokat kaptunk, úgyhogy igazán boldog vagyok. Ami kicsit csalóka, hogy az enyémen a szürke enyhén csillogós, amin meglepődtem, de tetszik, úgyhogy ezzel számolni kell, ha valaki esetleg nem szereti az ilyet.



Sajnos se vakuval, se vaku nélkül nem sikerült olyan jól lekapnom őket, pedig élőben igazán mutatósak, majd ha nem felejtem el, felvéve is lefotózom őket.

Egyébként maga a rendelés nagyon jól ment, nagyon segítőkészek voltak, extra gyorsan megkaptam a csomagot, úgyhogy abszolút pozitív élmény, remélem, a közeljövőben néhány autogramot is sikerül majd beszereznem :) Én Facebookon keresztül vettem fel a kapcsolatot, de akinek van kedve, megnézheti a weblapjukat is (milyen kellemes a kinézete, nem? imádom azt a színkombinációt!)


Aki esetleg nem ismerné őket, azoknak ajánlom szeretettel a zenéjüket, nálam jelen pillanatban a fenti kettő a kedvenc.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése