2012. szeptember 4., kedd

Wishlist | A csatos nadrág kérdés


Valamikor pár éve kezdődött, ha jól emlékszem, találtam egy bazi nagy, oldalt csatos nadrágot az egyik turkálóban, nem is került sokba, talán 5-600 forint volt, de nem mernék biztosat mondani.

Szóval akkor elraktam, mert 1 - nagy volt, bazi nagy, 2 - túl... férfiasnak vagy nem is tudom milyennek tartottam (inkább szoknyás voltam akkoriban). Aztán másfél - két éve előkerült, tettem bele egy övet, és beleszerettem. Mostanra sajnos a folyamatos viseléstől, nyúzástól (nem egyszer túráztam benne) és mosástól kifakult és elnyűtt lett, ráadásul mintha nyúlott is volna egy keveset, pedig eddig sem volt kicsi. Arra gondoltam, befestem, hogy élénkebb fekete legyen, lehet hogy meg is csinálom, de lassan menthetetlenül selejtezésre kerül.

Így nekiálltam a neten keresgélni, mert valamiért kétlem, hogy lesz olyan óriási szerencsém, hogy sikerül túrnom még egy hasonlót. Gondoltam, ez viszonylag egyszerű, oldalt csatos nadrágként ill. side-buckled pants keresőszavakkal kerestem... hát nem mondhatom, hogy túlzottan elégedett vagyok. Alig találtam, és amit találtam, az is borzasztó - árügyileg.
Az első (ahol valószínűleg soha nem vásárolnék, de azért megnéztem a kínálatot): A Darkshop

Enyhén meglepett a majd' 31 000 forintos költség, az ugrott be, hogy gyakorlatilag ennyiért már csinálok magamnak kettőt, ha nem hármat. Persze, a márkanév, az alkotókat is meg kell fizetni, de a fősulis büdzsébe annyira azért nem fér bele. Viszont jópofa, tetszik, hogy ilyen sűrűn vannak rajta  a csatok, de túl magas a dereka.


A második, ami számításba jöhet, az Ebayről való, nagyon szimpatikus kis darab, az ára sem annyira borsos, (legalábbis nem annyira, mint az előzőnek), bár még sosem költöttem 2-3 ezer forintnál többet egy nadrágra.

20,63 dolcsi az ára és 9,61 a postaköltség, összesen 30,24$, vagyis nagyjából 7257 forint és azt írják, egy héten belül megérkezik. Mondjuk a dereka kicsit fent van, de belefér, azért nem egy tüdőgatya.


Nehéz kérdés. Múlt héten végigjártuk a város ruhaboltjainak nagy részét, még a plázás butikokba is bemerészkedtünk - bár elég különösen néztek ránk  (ráfanyalodtam, eddig max. az élelmiszer üzletbe jártunk vásárolni oda, néha pedig mozizni, meg hát ha a szükség úgy kívánta... khm.), mert már nagyon nem tudtam elképzelni, honnan tudnék nadrágot keríteni. Sima, egyszerű, fekete, egyenes (nem cső) szárú farmert.


Szóval szinte mindent végignéztünk, de nem, egyszerű natúr farmer nem létezik, csak leggings, vagy leopárdmintás csiricsáré cucc vagy neoncsíkos melegítő. Majd jöjjek vissza ősszel, mert ez őszi áru. Hajjaj. Mindezt augusztus utolsó hetében persze.



Megihletődtem, hogy nekem muszáj egy sötétzöld (sötét méregzöld/üvegzöld) farmert szereznem, találtam is egy helyen, "mindössze" kb 6000 forintért. Most nem azért, de ha már egy ilyen extra oldalt csatos különleges naci alig drágább, akkor egy sima zöld nadrágon mi kerül annyiba? A Szerelmem ajánlgatta, hogy szívesen megveszi, de nem. Hát nehogymár! Ennyiért nem.

Hazajöttünk, megnéztem Ebayen, és csodák csodája.. Létezik fekete egyszerű (bár sajna csőszárú) csípőfarmer 3400 forintért! Még így sem extra olcsó, de mégsem 6. Találtam viszonylag sötétzöldet 4000 körül, de nem érdekel, annyit nem ér meg, majd előbb-utóbb úgyis a kezembe kerül valamikor.

Összességében kicsit morcos vagyok, nem tudom, mi legyen, mert kell még egy csatos nadrág. A másodikon (Ebay-es) gondolkodom nagyon, de még sokat kell aludnom addig, hogy úgy érezzem, megéri...


U.i.: vajon lehet valahol ilyen csatokat venni? Utána kell járnom, hátha megoldható egyszerűbben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése