2020. július 7., kedd

Ennyibe került a Gothic Találkozós ruhaszettem (2019)


A videóban a korábbi évekhez hasonlóan arról beszélek, hogy miért esett arra a ruha-összeállításra a választásom, amit végül viseltem, jó döntésnek bizonyult-e, és hogy mennyibe került. Idén blogbejegyzést is készítettem, hogy a témához tartozó fotók jobb minőségben is össze legyenek gyűjtve, illetve hogy az említett ruhadarabokhoz tartozó linkeket meg tudjam mutatni nektek, ha esetleg szemet vetettetek valamelyikre. :)

linkek:

 • Hálós derékfűző:
  - további fotók a blogon: LINK
  - "mesh corset" néven érdemes keresni: LINK
 • Szatén derékfűző (amit csak mutattam, de nem viseltem):
  - "satin underbust corset" keresőszavakkal található meg,  ahonnan én vettem, ott nem találtam, így néz ki stock fotón, de sajnos nem tudom, hogy minőségében ugyanilyen-e - ebből a típusból találkoztam már nagyon gyengécskével is, de az enyémmel eléggé meg vagyok elégedve katalógusképről sajnos ez eldönthetetlen. LINK
  - további fotók a blogon: LINK
 • Hosszú ujjú "tunika" felső:
  - "gothic irregular dress" keresőszavakkal található meg, LINK
  - további fotók a blogon: LINK
 • "Mellvért":
  - "Shoulder Chest Harness Punk" keresőszavakkal érdemes szerencsét próbálni, LINK
A linkek jelenleg aktívak, később valószínűleg elévülnek, az ajánlott keresőszavakkal érdemes keresni (ha nagyon nem sikerül, írj rám vagy  hagyj egy kommentet és segítek szívesen). Plusz az árak azóta magasabbak lettek (nem is beszélve az árfolyamváltozásról), szóval ha most vennék meg mindent, azért pár ezer forinttal magasabbra rúgna az összeg.

1. nap

2. nap


egyéb fotók

Ez közvetlenül az esemény előtt készült, az egyetlen darab szelfi :D

Gáborommal az esemény utolsó óráiban, a fotót köszönöm @zakuro_the_pomegranate -nak ♥

Korábban Black Nail Cabaret koncerten viseltem ugyanezt a hosszú felsőt (amit az első napon), akkor a szatén rövidke derékfűzővel párosítottam, az így nézett ki. :)Nektek az első vagy a második szett tetszett jobban? Mit szóltok a "mellvérthez"?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése