2017. szeptember 18., hétfő

IsaDora Autumn Legends | Egy sötét szín, nem csak Halloweenra


Az IsaDora 2017-es őszi Autumn Legends kollekciójában újabb folyékony rúzsokkal bővítette a kínálatot, nekem a 18-as számú Brunette-hez volt szerencsém, könnyű vele dolgozni, gyönyörű, telt színe van, egyébként 10 új árnyalatból lehet válogatni.

Magamon nagy rég óta nem szerettem a sötétebb rúzsokat - szomorúan vallom be, de még a feketét is ritkábban használom, mint amennyire alkalom adódik, pedig aztán az sem túl sok, viszont valahogy úgy adódott, hogy nem túl dús, és aszimmetrikus ajkakkal áldott meg a genetika, amit a sötét színek sajnos méginkább hangsúlyoznak.


 

El sem hittem, hogy létezik olyan, amire elégedetten mondom majd azt, hogy tökéletesen elégedett vagyok vele - hát most sikerült elérnie ennek a szépségnek.

A szájfény jellegű rúzsoktól mindig tartok egy kicsit, felmerülnek a kérdések, hogy vajon nem fog-e majd foltosodni, szépen fog majd kopni, elég egyenletes lesz a fedése, nem fog minden beleragadni? Szerencsére itt ilyesmitől nem kell tartani, pedig a sötétebb színek aztán tudnak mufurc módon viselkedni, ezzel szép telt, egyenletes hatást lehet elérni, az applikátorral könnyű dolgozni, az ajakkrém pedig - ha nem ér semmihez -, hosszú órákon át tart, ami számomra meglepő volt krémes-olajos állagából adódóan, hogy a folyadékfogyasztás nem bántja.

Könnyen eltávolítható, nem színezi el a bőrt, nem hagy foltokat maga után.


A rúzsok és egyéb szépségek a Douglas Parfüméria üzleteiben tekinthetőek meg, az IsaDora weboldalán érdemes további izgalmas termékek után bogarászni, Facebookon pedig csatlakozni, hogy minél hamarabb találkozhassatok az újdonságokkal :)

*

Csináltunk pár fotót arról, milyen "élesben", lessétek meg őket:



*


A sminkekhez a korábban már bemutatott termékeket is használtam:
Perfect Coverstick korrektor
Matt Fixing Powder - Sheer Nude
Big Bold Extreme Ultimate Volume szempillaspirál

A fotókat párom, Szabados Gábor készítette, az utómunkával én foglalkoztam.

Nektek hogy tetszik ez az árnyalat? :)

2 megjegyzés: