2015. június 28., vasárnap

Kincsvadászat után #14


Már múlt héten elkészültem a képek összeállításával, vágásával, pici utómunkákkal, csak nem volt időm megírni magát a bejegyzés szövegét. Na addig húztam-halasztottam, amíg megérkezett a Blithe-től érkezett csomagocskám, és akkor felborult az egész: amit bevezető képnek szántam, gyakorlatilag első lendülettel toltam arrébb, ezek az ékszerek egyszerűen gyönyörűek!


 

A vicces az, hogy ezer éve tologattuk a dolgot, szerintem még tavaly ilyenkor válogattam össze, szépen lassan gyarapodott a kis csomag, időről időre megfeledkeztem róla, aztán eszembe jutott, szinte el sem hiszem, hogy egyeztettünk és itt van :D A csomagolás bombabiztos, nagyon alapos, semmi baj nem érheti, a beltartalom csomagolása is nagyon ízléses és alapos.


Ó és maga a csomag tartalma... képeken láttam eddig, tetszetősnek találtam őket, de élőben egyszerűen gyönyörűek! :) Nem is tudom hová kapjam a fejem, szebbnél szebbek, már alig várom, hogy viselhessem őket! (Még nem volt időm, de a kövi kincsvadászat-bejegyzésnél szerintem készítek majd viselt képeket, vagy már előbb, majd ahogy lehetőségem lesz rá. c: Már alig várom! )

Ha ti is szeretnétek hasonlóakat, keressétek fel Petra blogját vagy Facebook oldalát, mindenféle jóságot találhattok még :)

Köszönöm szépen ♥

 ***


No ő egy újabb szépséges Gothic Rosette darab az előző után, nagyon megtetszett maga az egész, nem tudnék olyan részletet mondani, ami ne lenne szemet gyönyörködtető: a csipke, a kis bross-szerű dísz, a sötétzöld kövecske, a kis kacskaringó - érdekes színösszeállítás egyébként ez a bronz-fekete-sötétzöld-lilás, szokatlan és tetszetős. Hasonlókat továbbra is a Gothic Rosette Facebookos oldalán találhattok.


***



Ők pedig itt az Ebay-es rendelések, nem valami sok most, de nem igazán találtam kedvemre valót, ezek is amolyan munkába járós kiegészítők, alább hogy "megtörjék" a feketeséget. :)

***


Ezek pedig ilyen összevissza mindenfélék, a füstölőt egy helyi boltban találtam, kis apró füstölős-illóolajos-Buddha szobros zugocska - furcsa, hogy egészen tinikorom óta gyűjtögettem a füstölőket, és elterveztem, hogy maaajd ha lesz saját lakásom (bár elköltöztem anyumtól 18 évesen, apum házában éltem utána és nem volt szívem "bebüdösíteni" :D), most meg itt élek cirka nyolc hónapja és még csak most jutott eszembe... hát szép vagyok én is. Úgy néz ki, a cicókat sem zavarja, mondjuk azért nem fogom őket túl gyakran használni, de időnként előveszem majd.

A többi kínai, a kettő együtt volt egy ezres, a könyveket leértékelve találtam az Alexandrában - fura, hiszen LadyFreaks-szel pont a napokban beszélgettünk előtte róla, hogy vajon hol lehet beszerezni a Gaiman-képregényeket :) Az Üresek városa előzményét nem olvastam, de Zsu blogján és Blithe-nél is olvastam, hogy klassz, egy próbát megér, az első részt majd kikölcsönzöm. Ha meg mégsem bejövős, maximum eladom vagy elajándékozom, ennyi pénzért nem olyan vészes, na. :)

A szoknya pedig még pár hónappal ezelőtt tetszett meg, ha minden igaz, 5-600 forint volt, leértékelve a kaposvári plázában (ej-ej, tudom), pofás kis darab.

Mi a véleményetek? :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép dolgokat vásároltál össze! Az üresek városa könyvet még én sem olvastam,de az első része annak idején mikor olvastam,nagyon jónak tűnt és talán a folytatás se lesz rosszabb. Csak most én is annyi könyvet szereztem be az elmúlt időkben,hogy nem is tudom hova kapjam a fejem (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha nálatok nem láttam volna, nem hiszem, hogy megvettem volna egyébként, de bízom az ízlésetekben :) Ajjaj, könyvek közül mindig tudnék válogatni ^-^

      Törlés