2014. augusztus 7., csütörtök

A tökéletes napszemüveg

Emlékeztek még arra, amikor arról írtam, hogy kontaktlencséim lesznek és ennek örömére rendeltem egy tuti kis napszemüveget? Nos, azóta természetesen a lencséimet is megkaptam (meglepően gyorsan, szombati rendeléssel már szerdán átvehetőek voltak), rendben meg is szoktam, hogyan kell be és kivarázsolni (szvsz kifelé nehezebben megy a dolog, de annyi baj legyen), aztán nagy örömömre a napszemüveget is nemsokára a magaménak tudhattam. Féltem, hogy esetleg törötten érkezik, vagy túl kicsi/nagy lesz, de hibátlan és ép volt, ráadásul a fejemre is abszolút passzentos, a lencséi is megfelelő nagyságúak :) Szóval felettébb elégedett vagyok, és mindenkinek aki eddig esetleg kételkedett, őszintén tudom ajánlani.
 
 
Ebay, 478 ft, link


7 megjegyzés:

  1. Ilyen szemüveget láttam pár hónapja az egyik boltan. Vettem volna, csak nem volt nálam pénz és mire pénzhez jutottam, addigra elfogyott.:( Hátha találok majd máshol.
    Amúgy rajtad nagyon jól áll :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan? Én vagy az összes boltot végigjártam - a rendes, szemüvegesektől a bóvli kínaiakig (nem mintha ez nem az lenne :D) és sehol nem láttam, egyszerűen nem divat és semerre nem lehet kapni :c Felétek mennyiért vesztegették?
      (Köszi, bár szerintem a páromon jobban néz ki, szemből nem sikerült olyan képet csinálni rólam, amin ne lennék kicsit olyan bamba :D)

      Törlés
    2. Egy kínai boltban találtam, és volt belőle legalább 5 darab! Alig hittem el, hogy elfogyott...
      Romn pénzben 12 lej volt, forintban meg kb 849,51 (az átváltó szerint).
      Te mennyiért vetted?
      Amúgy meg tényleg nagyon jól áll a szemüveg rajtad is :) És a cicu is nagyon cuki ^^

      Törlés
    3. Mázlista vagy, hogy felétek van ilyesmi - bár sok miatt meg pont hogy nem irigyellek (pl a fekete rúzs ugye...) De az tök jó, egyáltalán nem sok érte :) Remélem, kapnak majd új árukészletet belőle nálatok a boltban, báár, mivel lassan nyár vége (legalábbis a boltokban), lehet már nem lesz :c
      Az enyém átszámítva kb. 6,5 lej (478 ft), ami szintén nagyon jutányos ^^
      Köszönöm, aranyos vagy :) A kis maszkos hölgyemény folyton körülöttem legyeskedett, nagyon rá akart kerülni a képre :D

      Törlés
    4. Igazából errefelé nem nagyon árulnak ilyesmit, ezért is lepődtem meg, amikor megláttam. Fekete rúzst sem láttam még, bár az nem is baj. Még a fekete körömlakk beszerzése is olykor-olykor nagy feladat, hiszen egyszer 5 (!) boltba mentem be, ahol érdekes módon minden színnek minden árnyalata megvolt, de fekete sehol... o.O (összeesküvés??) Végül találtam egy butikban egy szörnyen rossz minőségűt.

      Én is remélem, hogy kapnak még, holnap meg is nézem :)
      Nekeme is hasonló cicám volt, csak már sajnos nincs köztünk :(

      Törlés
  2. Csini a szemüveged is, de nekem a legjobban a hajad tetszik :D Állatian néznek ki ezek a zöld tincsek :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádom, csak sajna a második mosás után kifakulnak és eltűnnek :( Nem tudom, hogy vajon azért, mert már rég óta állt megbontva a festék, vagy ez csak ilyen alkalmi színező, vagy én szúrtam el valamit. Pedig tök jó lenne, ha hosszú távon ilyen maradna :) Remélem, idővel találok valami tartós megoldást rá.
      Köszönöm egyébként ^^

      Törlés