2015. június 13., szombat

OotD: Simplicity & Summer


Néhány hete édesanyám beállított egy nagy szatyor ruhával - mondván, hogy ő is kapta, viszont a legtöbb vagy nagy (alacsonyabb nálam), vagy nem az ő stílusa. Bár nem túl nagy részét tudtam hasznosítani (feltehetően kerekdedebb, illetve mellben erősebb hölgytől kapta őket), örömmel fedeztem fel, hogy jó fél tucat egyszerű fekete trikó is lapul a különféle holmik között, tehát megúsztam a "nyári bevásárlás" egy részét. Költözés előtt rengeteg cuccomat kiszelektáltam, ami használhatatlan volt, kiszórtam, amiket már régen nem vettem elő, eladtam.

A gatyó mondhatni DIY, a szára vészesen kiszakadt, de annyira kényelmes volt, hogy sajnáltam megválni tőle, egyszerűen lehasítottam. Amúgy fekete, de valamiért az összes képen szürkéskék lett, némileg kopott ugyan, de nem ennyire. Sima tornacipőt vettem fel hozzá.

A napszemüveg még tavalyról, Ebay, a koporsós nyaklánc szintén, csak picit régebbi, a karkötő avonos, a párom anyukájától, a kövecskés nyaklánc pedig még réges-régről, valamelyik mohácsi búsójárásról származik  (Természetesen vagy az egyik, vagy a másik nyaklánc jön, nem egyszerre a kettő :) ).

No meg egy tonnányi naptej, jelenleg Rossmannos Sun Ozont használok, azt olvastam, kísérletmentes, bár nem érzem abszolút hitelesnek a forrást.



Ti mit viseltek kánikulában? Kihasználjátok a szép időt a látványos ruhákhoz vagy inkább az egyszerűség hívei vagyok? :)

4 megjegyzés:

  1. Szerintem jó összeállítás ez, bár én az utóbbi időben inkább szoknyás vagyok. (-: A koporsós nyaklánc nagyon ott van, el tudnám képzelni magamon. :D Én a kánikulában leginklább ilyen egyberuhákat szeretek viselni, fő a kényelem felkiáltással.

    VálaszTörlés
  2. Az egyszerűség híve vagyok ilyenkor is :D

    Jaaaaj, az a levélkés karkötő annyira tetszik, pedig inkább fülbevalós meg nyakláncos vagyok ^^

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik a napszemüveged *-* Én szinte mindig szoknyákat hordok, még nyáron is előkerülnek a nagyon hosszú darabok fűzővel, de hangulat és eseményfüggő hogy mit veszek fel, de szeretem kihasználni a jó időt a kiöltözésre, mert télen a kabát alatt úgyse látszik túl sok a szép ruhákból =/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Felpróbáltam egy ilyen napszemüveget és borzalmasan állt! xD

      Törlés