2012. május 11., péntek

Kincsvadászat után #01

Most ugyan nem voltunk annyifelé, mint múlt hónapban, egyrészt sajna nincs mindig akció a könyvesboltokban, viszont találtam egy oldalt, ahol szinte MINDEN ezer forint alatt van, újonnan, íme, lesd meg, hátha találsz te is valami kedvedre valót:

 
Szóval, még a múlt hónapban vásároltam egy lánytól Facebookon, keresztül egy nagyon aranyos kis tatyót, ugyanis már jó ideje nos... archiváltam a szimatszatyrot - nem, nem dobtam ki, nem lenne szívem, főleg mert a fateromtól kaptam, de valahogy már nem passzol. Ugyanúgy, ahogy hosszú szoknyát és extrémebb fűzőt sem veszek már fel utcára. Kinőttem, vagy mi a fene, de az nem jelenti azt, hogy akkor most már meg is tagadnám, értitek, mire gondolok.

Szóval eddig egy sima kék oldaltáskával lődörögtem, most itt van ő (két darab ezresbe fájt postával együtt, 'BlackTears' a szentem, bár fogalmam sem volt előtte, hogy ez miféle márka lehet), csak hát ő meg olyan szép, finom darab, hogy félek, hogy tönkremegy... de hát ha már egyszer megvettem...:)


A következő zsákmány még a múlt havi nézelődésünk eredménye, egy csodaszép nyakláncot találtam, négy napig gondolkodtam rajta (több fizetést kaptam, mint ahogy számoltam), és amikor eldöntöttem, hogy oké, még belefér, kiderült, hogy pont előtte nem vitték el... hát gondolhatjátok, milyen mérges voltam :D Na nem baj, legalább annyival több maradt, de ezt a pókos karkötőt nem hagytam ott. (Bijou Brigitte, ~1000ft; bár nem szeretek oda bemenni, mert borzasztóan lehúzzák az embert... láttam ilyen egydolláros baglyos nyakláncot háromezer forintért... brrr...)


Az abszolút győztes ez a Hádában vásárolt univerzumos-bolygós póló... rájöttem, hogy muszáj még ilyen  vagy ehhez hasonló darabokat szereznem. Imásom a sci-fit, a gépeket, űrhajókat... (~250 ft volt)


A rendelt cumó; kinyithatós koporsós nyaklánc / medál. Igen, tudom. Ez pontosan egy olyan dolog, amit soha az életben nem fog rajtam látni senki, mert valamilyen szinten bénának tartom, de kellett. ~ 3 dollárba fájt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése