2018. július 30., hétfő

IV. Országos Gothic Találkozó | Interjú a szervezőkkel



Kíváncsi vagy, hogyan és miért született meg az Országos Gothic Találkozó - OGT ötlete? Kik állnak a rendezvény mögött és hogyan zajlott a szervezés? Mit szimbolizál az esemény logója? Voltak-e negatív visszajelzések? Hogyan értékelték a IV. Találkozót a szervezők és mit terveznek a jövőre nézve? Ezekre és még egyéb kérdésekre kaphatsz választ a videóban.

Kis háttérinformáció: mire erre a beszélgetésre került a sor,. a szervezők számos fárasztó munkaórán voltak túl, ennek ellenére hősiesen állták a sarat és részletesen beszámoltak minden témáról, amivel kapcsolatban faggattam őket. Hosszú volt és fárasztó (a teljes beszélgetés közel 3 órán át tartott), de úgy gondolom megérte, hiszen számos olyan dolog hangzott el, amely érdekes új információ lehet azok számára, akik kíváncsiak némi "színfalak mögötti" tartalomra.

Nagyon hálás vagyok mindegyiküknek, hogy vállalták, hogy végigcsinálják, bízok benne, hogy ti is érdekesnek találjátok ezt a beszélgetést.

Ti milyen kérdéseket tettetek volna/tennétek fel, titeket mi érdekelne?

1 megjegyzés:

  1. Hú, ez nagyszerű anyag lett :) biztos rengeteg munkád van benne - na meg a srácoknak is a szervezésben, tényleg klassz kicsit bepillantani a kulisszák mögé, és el is kezdtem vágyódni az idei után...

    VálaszTörlés