2013. július 22., hétfő

Kincsvadászat után #07 Éjfény, Scerra merch, DIY kellékek

Hosszú-hosszú idő telt el az utolsó kincsvadász-poszt óta, viszont sikerült beszereznem néhány olyan kincset, amit egyszerűen muszáj megmutatnom :) (A képek nem túl jó minőségűek, mert valahogy nem voltak ideálisak a fényviszonyok, viszont azért szemléltetés szempontjából tökéletesek :D)

Dedikált Éjfény CD

Még most sem tudom elhinni *-* Annyira, de annyira elmondhatatlanul boldog vagyok, amiért sikerült hozzájutni, mélységes hálával tartozok Évinek, aki segített az egészet lebonyolítani és Árpinak, aki ugye aláírta.

(Nem ilyen kopott ám szegény, csak rossz a kép minősége, a fényviszonyok)

(Ha ti is kedvet kaptatok a vásárláshoz a Facebookos oldalukon tudtok érdeklődni, maradt-e még ^^)

Az az érdekes, hogy akárhányszor hallgatom is, sosem tudom megunni ezeket a számokat. Tulajdonképpen fél éve, hogy először lejátszottam az Eredendőt, és most így vicces, de az elejét abszolút nem értettem, neten sem találtam a dalszöveget, arra vártam, hogy majd sikerül eljutnom egy koncertre és letámadom szegényeket :D De aztán valahogy mindig közbejött valami, és így maradt a posta.



Elmondhatatlanul boldog voltam, amikor megérkezett, és véégre-valahára elolvashattam a dalszövegeket is. Hú. Hát hirtelen nem is tudtam, mit gondoljak... zseniális. Egyszerűen zseniális. És az átkötő szövegek... annyira szép, sötét, különleges atmoszférát teremtenek, szerves részét alkotják a daloknak. Érdemes megvenni már csak ezért is szerintem, ugyan én is beszereztem még újságmellékletként, de az úgy nem az igazi. Alig várom, hogy tőlük is lehessen zenekaros pólót vásárolni :) Remélem, minél előbb láthatom és hallhatom őket élőben is.

ScerrA CD és pólók

Róluk - pontosabban a legújabb lemezükről - szerettem volna korábban kritikát írni, csak lustaság okán elmaradt, viszont eltettem későbbre, így majd találkozhattok még velük itt :) Szóval kideült, hogy Szerelmem hallgatta őket (sőt így rajta keresztül én is) még évekkel ezelőtt, és sikerült belegabalyodnom. Kezdem úgy érezni, hogy a magyar metálnak van jövője, nagyon is!


Gyors kapcsolatfelvétel után sikerült rendelnem két női, egy férfi pólót és egy CD-t (igaz női méretben az M-es volt a legkisebb, de tulajdonképpen még az sem olyan nagy ^^), szépek, jó minőségűek, a mintájuk is tetszetős (még ha a képen nem annyira is látszik :D) Szóval csupa jót tudok mondani.

 

A CD is kellemes, a booklet nagyon ízléses, szemet gyönyörködtető. (Szintén Facebookon keresztül, vagy az email címükön - scerra-music@hotmail.com - szerezhető be.)

Kincsvadászat DIY téren


A barátnőm segítségével felfedeztem, hogy a városban van még egy kreatív bolt, és ha már megtaláltam, gyorsan végignéztünk (és tapogattunk :D) mindent. Utána persze megnéztük a másik kreatívos kuckót is, azért voltak jó kis dolgok...

Ami nagyon megtetszett, az a dekormatrica, ilyen hosszú, szegélyszerű, az alsó képen kis gurigának tűnik, baromi klassz kis cucc, még csak neten (meg azt hiszem, Blithe-nél) láttam ilyet korábban.

Úgy döntöttem, kipróbálom ezt a kámea-dolgot, most olyan felkapott lett mindenfelé. Vettem egy ilyen kis lapkát meg lencsét (meg nem valami eredeti módon egy cicás képet), hogy majd itthon összeügyködöm... persze Ebay-ről olcsóbb lett volna, de így legalább élőben le tudtam ellenőrizni, hogy nagyjából mire számíthatok. Azt hiszem, tetszenek :)

Alchemy top Ausztriából

 

Ez némileg kilóg a sorból, ugyanis anyutól kaptam, egy ausztriai bolhapiacon vásárolta. Tökéletes állapotú, én szedtem le róla a címkét. Viszont kicsit gondban vagyok vele. Nekem ez némileg már az a (kettőnk között itthon csak "pózernek" becézgetett) klisés-kategória. Mármint a mintája. A szabása és az anyaga tök jó, de a mintája kicsit olyan elcsépelt. Vagy nem? Eddig még ezért nem volt rajtam, nem tudom, pedig amúgy jó kis darab. Na még nyűglődök rajta egy sort :D

3 megjegyzés:

  1. A legalsó felső nagyon tetszik és egyáltaán nem pózeres.
    Viseld csak nyugodtan!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már te vagy kb. az ötödik, aki ezen a véleményen van, szóval lassacskán megbékélek vele :) Ha nem anyumtól kaptam volna, bármelyikőtökkel elcserélném :D
      Köszönöm szépen, hogy írtál :3

      Törlés
    2. Én örülnék, ha ilyen jó ruháim lennének, de sajna bekell érjem a gyengébb rongyokkal.:)))

      Törlés