2013. augusztus 24., szombat

Wishlist #2 Viktoriánus és barokk mintás leggingsek

Volt egy kis gond a PayPal számlámmal, ezért nem tudtam hónapok óta semmit vásárolni, és furcsa, de nem is igazán hiányzott, egészen a kishúgom születésnapjáig, aki egy adag olyan cókmókot válogatott össze magának az internet Nagy Óccó Kínai piacán, ami itthon többszörösébe fájna... Valahogy aztán rájöttem, hogy a Kedvesem PayPal-számlájára utalok, onnan már könnyen átvezethető a sajátomra a pénz, szóval úgy néz ki ideig-óráig elleszek ezzel a módszerrel - gondolom a rendes bankszámlám megszűnése okozhatta az egészet, na de nem is untatlak titeket tovább :)
 
Történt, hogy a balatoni nyaralásunk alatt az egyik este megpillantottam egy leányzón álmaim mintás cicanadrágját (most ez azért komoly, mert a való életben mondhatni "kevésbé nőiesen" öltözködök, vagyis a legtöbbször az egész öltözősdi kimerül egy fekete nadrágban, pólóban, bakancsban és motoros kesztyűben, és néha úgy érzem, szétszakadok, mert annyi szép harisnyát, szoknyát és fűzőt rejt a szekrényem - meg a legtöbb eladós oldal kínálata, ráadásul sokszor fillérekért, mégsem tudom jó érzéssel viselni őket... bezzeg tizenhét évesen nem voltak ilyen kétségeim, felvettem minden szutykot, de tényleg :D Na majd idővel...) Szóval, visszatérve, én meg vagyok (voltam) győződve arról, hogy ezt a mintát "viktoriánus tapétamintának" hívják, vagy legalábbis bennem ez az elnevezés élt, de órák után sem találtam sem Ebay-en, sem máshol, ezért valahogy eljutottam odáig, hogy ez bizony barokk (?) lenne, legalábbis a legtöbb helyen barokk jelzővel illetik.
 
No hát a leggings, ami hirtelen úgy megtetszett, valahogy ehhez hasonlított, csak a mintája nem volt tökéletesen ilyen, viszont valahogy olyan furcsán mutat, hogy fehéren fekete, talán szürkén fekete, vagy szürkén fehér, vagy feketén szürke, vagy...  :D Na jó, értitek, kevésbé elütő kombinációban jobb lenne. Mint mondjuk itt az oldal háttere, csak jobban kivehetően:
 
   

Gyakorlatilag az első, amit találtam, az ez volt, viszont az én ízlésemhez túl nagy a mintája, túl fehér, meg úgy egyáltalán... valahogy nem az igazi:
 
[ ~ 3900 ft, LINK]


A következő, amit nagy örömmel fedeztem fel, Ebay-es, az első illusztráció is innen származik, ráadásul ha valakinek az a szíve-vágya, léteik extra méretben is. Picit félő a képek alapján, hogy vékony, és felvéve átsejlik, legalábbis a fehér biztos, mondjuk hidegben simán alá lehet húzni egy másik közepesen vastag vagy vékony harisnyát, de hát... a fene tudja. Ráadásul sem is szörnyen drága.

[ ~ 2000 ft, normál méret, plus size ]


Valami csoda folytán belebotlottam ebbe a kis egyszerű szürke-fekete darabba is, egész kis pofás, ráadásul láthatóan szövött anyagú, nem annyira vékony, tehát hasadni talán csak nem fog, igazán tetszetős. (Mondjuk a postaköltség számomra rejtély, de hát... ha égető szükség lesz rá, kibogarászom ^^)

[ ~1900 ft, LINK ]

A következőről nem igazán tudom eldönteni, hogy átcsúszott-e a "csicsás" kategóriába, vagy még a "tetszik" halmazon belülre helyezném, viszont van egy gyanúm, hogy nagyon nehezen lehetne úgy hozzáöltözni, hogy ne legyen ízléstelen. De lehetne. (Á, egye fene, tetszik :D)
 
  
[ ~ 3300 ft, LINK ]

Gyakorlatilag most három eshetőség jöhet szóba: vagy a választék nem túl nagy, vagy én nem voltam szemfüles... esetleg túlságosan finnyás vagyok. Mindenesetre a legdrágábbik kivételével a többit elfogadnám ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése