2016. október 2., vasárnap

Kincsvadászat után 18. Vlog: Ezt vettem #01 - Ankh medál, holdfázis trikó, gyűrűszettek

https://www.youtube.com/watch?v=ek5bgjm8sMo

Most az eddigiektől eltérően videóban mutatom meg nektek, mit vettem, azaz rendeltem Ebayről, és hogy mennyire tetszettek - annyit elárulok, hogy a háromból (vagy négyből, nézőpont kérdése) egy a szívemhez nőtt, viszont a többivel nem vagyok száz százalékosan elégedett. 

A videó mellé töltöttem fel ide is fotókat, amiken jobban látszanak a rendelt holmik, fussátok át azokat is! :)


(Az előadásmódom még közel sem tökéletes, tudom, bár úgy érzem sokat fejlődtem, tanácsokat, tippeket szívesen fogadok, remélem pár videóval később már közelebb leszek a saját magam elé kitűzött célhoz, viszont ez nyilván csak gyakorlással megy :) )

HOLDFÁZISOS TRIKÓ

[LINK]

 
 ANKH MEDÁLOS NYAKLÁNC

[LINK]

 

 GYŰRŰK  

[LINK ÉS LINK]


 
 


4 megjegyzés:

 1. Jó lett a videó, valahogy közvetlenebbnek tűnsz benne, mint korábban :)

  Nekem a gyűrűszettek a legfurábbak, a képeken (ahol hordják) egészen másnak tűnt az anyaguk, valahogy mattabbnak.
  Megértem, hogy megijedtél, én is ráparázok mindig, mikor nem akar lejönni egy gyűrű, még akkor is, ha biztosan tudom, hogy le fog jönni (pl. csak a nagy melegben "beledagadt" az ujjam), annyira hülye érzés. Van egy tök jó, hosszabb típusú gyűrűm, a teljes alsó ujjpercemet takarja, pár óra után mindig le kell vennem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :)

   Nekem annyira nem az "állaga" volt a fura, mert annyira nem bántóan csillogó.

   Hajjaj, most már megnyugodtam, csak előtte még sosem jártam így (nem vagyok nagy gyűrűs), azt hiszem, nem fogom elfelejteni egyhamar :)

   Törlés
 2. Bizsu gyűrűket már csak akkor kezdek el hordani, ha előtte átkenem átlátszó körömlakkal. Annyi szép gyűrűm ment tönkre ugyanígy pár nap alatt... Így legalább meg lehet picit hosszítani az élettartamukat.
  Pólókkal is megjártam már rendelésekkor. :D Egy Joy Division és egy The Velvet Ungerground felsőt rendeltem, mindkettő 1500-2500 Ft körül volt. A VU-os olyan volt mint egy pajzs, látszódott a kép széle és hogy alacsony felbontású képet raktak rá, eléggé el volt mosódva. A másik már egy fokkal jobb volt, bár ott meg az volt a furcsa, hogy olyan volt, mintha a minta ragadna. Szóval nem hiszem, hogy egyhamar kísérletezni fogok mintás Ali/Ebay felsőkkel. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó ötlet, a következő alkalommal már én is így fogok tenni, lehetséges, hogy újrarendelem, ami meg pici, azoktól megválok, vagy nem tudom, sajnálom, hogy annyi viseletlen kacat porosodik nálam :c

   Szegény :( pedig az egészen jutányos ár értük... ezek szerint lehet, hogy pont ezért :( Lehet, hogy a ragadós póló régebbi lehetett, én a párom egyik kevésbé minőségi pólóján vettem észre (sok zenekaros pólót hord, ahány féle van, annyiféleképp mennek tönkre :( :D ). Viszont azért újnál nem várna ilyet az ember :/

   Én még egy-két próbát teszek, lehet hogy csak rosszat fogtam ki, végülis helyben biztos drágább lenne, tanulópénz. :)

   Törlés