2016. szeptember 20., kedd

Másoknál olvastam #14

Lévén hogy áprilisban volt utoljára ilyen összesítés, rengeteg bejegyzést könyvjelzőztem, talán az egyik leghosszabb 'másoknál olvastam' poszt ez most, ha nem ténylegesen a leghosszabb. Viszont ez csak jó, hiszen ha valaki olvasnivalót keres ebben a kissé borongós, őszies időben - akár iskola, munka után vagy a buszra várva, vonaton ülve, bőséggel el lesz látva a lehető legvegyesebb témákkal. Néhány olyan poszt is a listára került, ami nem kapcsolódik szorosan a szubkultúránkhoz, csak valamilyen szempontból érdemesnek tartom arra, hogy mások is elolvassák (gondolok itt a szerzői jogos vagy a "Fake it till you make it" témára), túlnyomórészt természetesen nem ilyenekből áll. Viszont ha a jövőben is találok olyan cikkeket, ami nem blog, de érdekes (a középső hasáb, nem túl fantáziadúsan "nem blog, de érdekes" néven), azokat is felsorolom, ártani nem árt :)

Hát akkor olvasásra fel!


A régebbi bejegyzéseket a Könyvjelzőim modulban találjátok szokás szerint, aki pedig még nem tette, csatlakozzon a dark blogközösséghez Facebookon :)

A 14. csokornyi kedvencem:


magyar nyelvennem blog, de érdekes:angolul


2 megjegyzés:

  1. El nem tudom mondani, mennyire jól esik szerepelni ezekben a listákban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én örülök hogy olvashatlak, hidd el :) Emlékszem, amikor megtaláltam a blogodat, több tucat bejegyzést könyvjelzőztem, mert már akkoriban sem nagyon akartam 3 bejegyzésnél többet linkelni egyszerre, na mondom igazi kincsesbányára bukkantam, el leszek látva "veled" jó ideig :))

      Törlés