2016. július 13., szerda

Őket követem Instagramon #02

Bár nem folytattam havi szinten az Őket követem Instagramon  rovatot (amit inkább 'Őket érdemes követni...', hiszen ténylegesen nem követem az összes felhasználót, akiket szeretnék bemutatni nektek), most igyekszem bepótolni: hoztam egy újabbadagot a számomra érdekes kategóriába eső galériákról:

https://www.instagram.com/hellhelios/


@hellhelios |  Az ukrán Helena öndefiníciója szerint 'swamp witch', azaz mocsári boszorkány, ezzel a jelzővel pedig le is írható minden: sötét vizek, elhagyatott helyek. Ami különösen megfogott, az a színeinek a mélysége - legyen szó éppen izzó vörös vagy mélykék árnyalatokról.

https://www.instagram.com/nonalimmen/

@noralimmen | Nona Limmen holland fotós munkái éteri, túlvilági hatásúak, azok fogják kedvelni, akik szeretik az elmosódott, hűvös-borongós hatngulatot. Művei megvásárolhatóak a hivatalos oldalán.

https://www.instagram.com/spetsskata/

@spetsskata | A svéd-norrvég Evelina álomszerű képei azokat ragadják meg minden bizonnyal, akik kedvelik a kissé sötétebb, időnként baljós érzéseket keltő természetfotókat.

https://www.instagram.com/glassandghost/

@glassandghost | Bár nem kifejezetten a goth/dark jelzővel illetném, Jessica fotói és különleges, egyedi ruhái kifejezetten esztétikusak, árasztanak magukból valamiféle különös bájt,

https://www.instagram.com/_.murk._/

@_.murk._ | Jelena művészete - ahogy a galériája is - igencsak sajátos, elvont, sejtelmes és sötét, legkedveltebb témái többek közült az okkultizmus, a természet, a boszorkányság, ami látszik is a munkáin.

https://www.instagram.com/vonmonsta/

@vonmonsta | vonMonsta nagy eséllyel nem lesz ismeretlen számotokra, blogja elég népszerű, fotóit átbogarászva megismerkedhetünk az érdekes helyekkel, amerre járt, a barátaival, és természetesen vele, magával is.

https://www.instagram.com/blackdraco75/

@blackdraco75 | Brett galériáját rég óta figyelemmel követem - pontosabban követjük egymást, fotói szinte kivétel nélkül hűvösek, télies hangulatúak, mellette számos művészeti alkotásról (szoborról, festményről, stb.) készült képet is láthatunk. Természetesen számos alkalommal felbukkan őmaga is - amúgy igen szimpatikus, kedves alak.


https://www.instagram.com/mattriser/

@mattriser | Matt egyike azon ritka férfi instagramosunknak, aki a szubkultúránkat képviseli, ráadásul a régi, tradícionális irányzatot - aki ismeri a Fear Cult nevű dark formációt, annak ismerősen csenghet a neve). Fotói között vegyesen tűnnek fel érdekes helyek, úgy mint temetők, múzeumok, régi, szép városrészek, épületek és személyesebb témájú darabok.@old_hag | Darby Lahger képei igazán elbűvölőek. Dalarna erdejében él Svádországban, így nem meglepő módon műveit áthatja ez az egész erdei boszorkány-életérzés.

https://www.instagram.com/vilkodukra/
@vilkodukra | Főleg a  régebbi képei érdekesek, boszorkányosak.

Ha van ismertek hasonlókat, bátran linkeljétek, hátha még nem találkoztam velük - népszerűsítsük egy kicsit azokat, akik meglérdemlik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése