2016. május 1., vasárnap

Magyar goth Instagram galériák

Az előző Instagramos bejegyzés után nem lehetett kihagyni, hogy összegyűjtsem azokat, akik kis hazánkhoz kötődnek. Ha ismersz valakit aki ide illene, netán úgy érzed, te magad is belepasszolsz az alábbi kis körképbe, (esetleg pont, hogy nem szeretnél rajta lenni) ne habozz írni. :)

A lista abc-sorrendben készült a felhasználónevek alapján. 

 https://www.instagram.com/aleesiavilaga/
@aleesiavilaga | Aleesaiát már a blogjáról, illetve a Youtube csatornájáról is ismerhetitek - fotói között különféle DIY projektek eredményeivel, más platformokon megjelenő bejegyzések izgalmas kis részleteivel találkozhatunk.
*

https://www.instagram.com/annieaikorose/
@annieaikorose | Annie szintén blogger, instagramját azoknak érdemes figyelemmel követni, akik kíváncsiak olyan fotókra is, amelyekkel más felületen még nem találkoztak tőle.

*

https://www.instagram.com/blacklight_temptress/

@blacklight_temptress | Egyelőre még nagyon friss, de annál lendületesebb, vegyes témában: rajzok, egy csöpp természet, életképek.

*

https://www.instagram.com/blithemagic/
@blithemagic | Szintén blogger, galériájában a blogján is megtalálható ékszeker, DIY  projektek bukkennek fel, előfordulnak személyesebb képek is.

*

https://www.instagram.com/dadarachne/
@dadarachne | A hölgy sajnos nem túl gyakran posztol, de amikor mégis, akkor általában rajzokat, egyéb alkotásokat, néhány szelfit.

*

https://www.instagram.com/dorcsa.deathstar6/
@dorcsa.deathstar6 | Dorina fotózással foglalkozik, itt inkább a személyes életképeit találjátok, aki a hivatalosabb munkáira kíváncsi, annak ajánlatos felkeresni a Facebookos oldalát.

*

https://www.instagram.com/helen.krueger/

@helen.krueger | Helen szintén blogger, aki szeret utazni, nem meglepő módon fotói között leggyakrabban életképekkel és természetfotókkal találkozhatunk.

*

https://www.instagram.com/ladynintedoun/
@ladynintedoun | Szintén blogol, itt cicafotók, személyes témák és természetképek fordulnak elő.

*

https://www.instagram.com/living_dead_geisha/
@living_dead_geisha | Larával biztosan találkoztatok már az interneten - sajnos gyakran bukkannak fel itt-ott engedély nélkül a fotói - bizonyos szempontból nem csoda, kifejezetten igényes és szép képek készültek a dekoratív hölgyről. Cosplayel, Facebookos oldalára is érdemes egy pillantést vetni.

*

https://www.instagram.com/missfontane/
@missfontane | Ha jól tudom, Mirage már nem képviseli kifejezetten a szubkultúránkat, ennek ellenére érdemes figyelemmel követni - ahogy a blogját is.

*

https://www.instagram.com/nekromancica/
@nekromancica | Zsú neve bizonyára nem ismeretlen a számotokra, hiszen ő is rendszeresen blogol, instás tevékenykedése nem túl régen kezdődött, reméljük annál tovább tart majd.

*

https://www.instagram.com/olejdora/

@olejdora | Dóránál gyakoriak a természetképek, időnként gusztusos süteményekkel is találkozhatunk nála, egy-egy szelfivel vagy kreatív projekt eredményével, no meg a szépséges cicájával is.

*

https://www.instagram.com/sparklingdrow/
@sparklingdrow | Szintén nem gazdagítja már sajnos a goth szubkultúra amúgys em túl népes táborát, ám megmaradt az alternatív vonalon. Jelenleg Skóciában él, számos szelfit, életképet, személyes dolgot találhatunk nála. Időnként blogol is.

*

https://www.instagram.com/the.mystic.scream/

@the.mystic.scream - Bettinával már találkozhattatok itt, szerencsére gyakran posztol, ízléses szelfiket, amolyan outfit fotókat, rajzokat, életképeket. 

*


@trommlerinfee | Természetképek, életképek, rajzok, egy-egy felbukkanó ékszer

***

https://www.instagram.com/forestdancertrish/
@forestdancertrish | Végül, de nem utolsó sorban ajánlanám a sajátomat is: nálam természetképeket, macskás fotókat, nagyritkán ételfotókat, egy-egy szelfit, és apró dolgokat, találtok, amelyek valamiért megfogtak.


1 megjegyzés: