2016. március 31., csütörtök

Ebay wishlist #5

Elég vegyesre sikeredett ez a wishlist-bejegyzés, ugyanis már megint hónapok óta gyűjtögettem a kiszemelt mindenféléket - most, hogy átbogarásztam őket, jó felénél csóváltam is a fejem, hogy mégis mi ütött belém, amikor elmentettem, hogy majd egyszer jó lenne beszerezni... nos, ezek maradtak. Természetesen nem rendeltem meg őket (mind), viszont rajta vannak azon a bizonyos listán, jobban szeretek innen visszakeresni, mint a könyvjelzők közül.

 Szemüvegek és hasonlók


Ebay, ~835 ft

Ez a steampunk-feeling cuccos így fotón nagyon tetszik, viszont tartok tőle, hogy vajon élőben milyen lehet, fájóan nagyot zuhannék, ha a barnás rész csak olyan vacak vékony olcsó hatású műanyag lenne... még a sima gumit megbocsátom, mert remek upgrade-lehetőségeket látok benne, de kissé szkeptikus vagyok. Mit gondoltok?

Ebay, ~600 ft

A már meglévő fekete mellé szeretnék egy barna lencsés napszemüveget is, csak ezeknél azt a bazi nehéz eldönteni, hogy vajon mekkora is az a bizonyos lencse, extranagy bogárszemekkel sem szeretnék utcára menni, meg ilyen kis icipicikékkel sem. Sajnos szegény muki nem valami komoly referencia ott a sarokban. Ja, és nyilván fekete kerettel jobb lenne, de valahogy nemigen találtam.

Ebay, ~680 ft vagy Ebay, ~355 ft

Ebay, ~520 ft + ~170 ft ptkg

Az előző, csak szürke lencsével - vagy fekete, vagy szürke kerettel, az áruk miatt ezek elég erősen beszerzőlistásak így nyárra, mindenképp kiderül majd, hogy jól jártam-e.

Kényelmes ruhadarabok


Usc, akciósan 39 £ (~15 900)

Yoyomelody, 53$ (~9700)

Kicsit több, mint egy éve vettem egy műbőr kabátot, és nagyon beleszerettem, egyetlen hátránya, hogy gesztenyebarna (?) színű, amikor fotón találkoztam vele, sötétebbnek tűnt, élőben derült ki, hogy nem az (egy szavam sem lehet, az előző gazdája nagyon tündéri volt, gyakorlatilag ő maga ragaszkodott hozzá, hogy elhozza - fazonra viszont tetszett, méretre is jó volt, azt az ezrest, amit adtam érte, többszörösen kiszolgálta - és még fogja is, mert bírja a strapát), de mindenképpen szeretnék egy fekete darabot. A hosszú fekete (mű)bőrkabátokról leszoktam, inkább a szövetet preferálom, de egy ilyen kell.
Azt hiszem, majd csak nyár végén/ősszel nézek utána jobban, és nagy valószínűséggel nem is rendelni fogom, de muszáj volt megemlítenem.

Ebay, ~3635 ft


Pont a napokban selejteztem le a Batmen-es pólómat, imádtam, rengeteget viseltem, gyakorlatilag már csak itthoni játszóruha volt, annyira leamortizálódott, és amikor megláttam ezt a pulcsit, megsajdult kissé a szívem. Majd ősszel újra fontolóra veszem...

Ebay, ~3040 ft


Hosszú, kényelmes, és vagány a kéz-megoldása, kell. Nincs mit hozzáfűzni. (Kúl lenne öt-hat darab, mind másképp átalakítva, hmm...)

Ebay, ~1370 ft

Őt még a könyvtárosi időszakom alatt néztem ki (nagyon nem gót, tudom), de elég kis kedves és olyan lezser, munkahelybarátnak tűnik, nem is drága. Az egyedüli, ami kissé zavar, hogy a kiterített darabok, és ami a modellen van, teljesen másmilyen, utóbbin kisebb a minta és olyan elnagyoltnak tűnik. Hát nem tudom... pedig kis aranyos.

Erről - olyan verzióban, amilyet szerettem volna - megfelelő képet nem találtam, szinte minden minta amit láttam, élénk volt, én amolyan "öregített" (van ilyen?), régies hatásút szeretnék, hasonlót, mint a fenti illusztráción látható, ráadásul medencecsont nélkül. DIY lesz a vége, azt hiszem.

Ebay, ~1110 ft

Azon tűnődtem, ez a darab szerepelt-e már hasonló wishlistes posztban, de szerintem nem - pedig őt is már jó ideje kerülgetem, ha nem ilyen borzasztó ragasztott jellegű a mintája, akkor nem fogok rajta sokat vacillálni :)

Ebay, ~1300ft + ~900 ft ptkg


Ezen a szörnyűségen gondolkodtam, hogy egyáltalán merjem-e idetenni (pedig világéletemben köztudottan irtóztam az efféle, általunk csak Aladdin-nadrágnak csúfolt dologtól), de egyre-másra azon kaptam magam, hogy a holdfogyatkozásos toppal, valami egyszerű fekete kis bőrhatású szandállal és némi minimalista, de hangsúlyos (esetleg tribal-jellegű) karkötővel-nyakpánttal bukkan fel a gondolataim között, szóval miért ne - vállalható vagy inkább felejtős? Mit gondoltok?

Ebay, ~315 ft

Egyszerű alapdarab, nekem csak kötött anyagúak vannak, eggyel könnyedebb is jó lenne, mint mondjuk ez. 
 

Az irodára gondolvaEbay, ~2310 ft
Tőle picit azért félek, mert megeshet, hogy a csipke ilyen olcsó, elnagyolt műanyag (bár őszintén szólva ennyi pénzért nem csodálkoznék), csak S-es méretben van, ami ázsiai mivoltát átgondolva fájón rövidnek tűnik, viszont ha meg normális, akkor csupa öröm és boldogság, kellemes kis darabnak tűnik, de jó lenne látni élőben.Még egy blézer, no ő már életképesebbnek látszik, nagyon birizgálja a fantáziámat (a jobb oldali természetesen).

Ebay, ~2690 ft vagy Ebay, ~1560 ft + ~ 800 ft ptkg


Még a corpgoth wishlist kapcsán kaptam a tanácsot, hogy érdemes lenne nem fekete blézerben gondolkodni, és úgy könnyebben viselhető fekete blúz mondjuk - na ja, csak az a baj, hogy iszonyat nehéz barna kosztümöt kifogni - mintha mindenütt csak fekete/fehér/vaj/szürke létezne (utóbbi van is, de nem igazán szeretem, öregít szerintem), ezt szívesen felpróbálnám, de van egy gyanúm, hogy nem passzolna... aztán ki tudja. Megintcsak, de jó lenne látni élőben!

Ebay, ~1000 ft + 920 ft ptkg
Ebay, ~1840 ft

Neki azért örülnék, mert nincs túl sok ceruzaszoknyám, a masnitól meg talán kevésbé komor-komoly az összkép. Kis egyszerű, de nagyszerű.

Ebay, ~3030ft 

Kényelmesnek tűnik, és kis kedvesnek a masni miatt.

Ebay, ~2000 ft


Kis kényelmes, pont a fényessége az izgi - egy rakat üzletet végigjártam, mindenütt csak magassarkú cipők, vagy ami még rosszabb, ék/telitalpúak vagy platformok, sehol egy törpesarkú vagy ilyen kis balerina-feeling, ami meg mégis, az olyan mintákkal vagy anyagból, amit egyszerűen nem tudom, kinek szántak a tervezők. Most szerencsémre van egy itthon (talán nyáron jobb lesz majd azért, nagyobb választék), de múlt évben is szenvedtem vele eleget... ráadásul negyvenes fölötti méretben ne is álmodozzon az ember természetesen :(


Ékszerek és kiegészítők


Ebay, ~580 ft

Rajta is gondolkodtam, hogy vajon volt-e már, de nem, csak hasonló, ez jobban tetszik, kidolgozottabb.

Ebay, ~330 ft

Ebay, ~370 ft
Ebay, ~ 415 ft
 Szintén az előző wishlist bejegyzésben volt egy csipkenyaklánc, csak az fekete, viszont egy sima fekete garbóval ezek tuti jobban mutatnak. Itt is a minőségtől, kidolgozástól félek nagyon :( A szarvasosból szintén a bronz tetszik jobban, de sajnos a képfelbontás nem valami szuper.

Ebay, ~212 ft

Ebay, ~275 ft

Ezeket a gyűrűket pedig mintha Blithe-nál láttam volna, nem mernék rá megesküdni, mert csak a terméklapot könyvjelzőztem, de ez jönni fog, minkét szett, mert nagyon jól kombinálhatónak és kihasználhatónak tűnik.

Ebay, ~215 ft

Ezek mehettek volna az iroda-szekcióba is, van egy kis hasonló bogárka-kitűzőm, amit imádok, jó kis mütyűrök ezek is mind. :)

Ebay, ~785 ft + ~110 ft ptkg
Ezek közül igazából mindegyik tetszik - csak épp szerintem nem magamon, marad a fekete, nyárra klassz lenne egyberuhákhoz, tetszetős a csat kidolgozása, a gumis rész miatt meg kényelmesnek tűnik.


Hogy tetszett az összeállítás? Nálatok várólistássá vált valamelyik? Vagy éppen pont hogy nagyon nem? :)

3 megjegyzés:

 1. Jaj, az utolsó öv most nagyon megfogott engem is :)

  Szerintem a háremnadrág simán belefér nyáron, tavaly én is vettem egyet, csak picit hosszú, jó is, hogy szóba került, nekiesek majd a közeljövőben. Kényelmes, lezser, mégis egész csinos tud lenni.

  VálaszTörlés
 2. Az a steampunk szemcsi vááá, meg a kerek formájúak.. Imádom őket. Szeretnék is hasonlót, mint amit már megemlítettem tavaly. :)Egyébként nagyon tetszenek ezek a ruhák és kiegészítők. Szerintem jól állna az a blézer. =)

  VálaszTörlés
 3. A Batman-es pulcsi szerelem *.* a gyűrűkről már nem is beszélek! :D

  VálaszTörlés