2016. január 15., péntek

Karácsonyi ajándékozás - Dark blogközösség

Más blogközösségek, blogos csoportok mintájára még októberben elindítottam egy kis ajándékozást, karácsonyi jelleggel, belterjes kis blogközösségünk tagjait invitálva, hogy teremtsünk hagyományt: ha másoknál működik, itt miért ne menne, hiszen kevesebben is vagyunk, elvileg mind ismerjük egymást szegről-végről, na meg tuti olyasmit adunk-kapunk, aminek a fajtánkbeli örülne.

Létrehoztam az eseményt, meglepően sokan érdeklődtek (összesen kéttucat ember), ahhoz képest amennyien vagyunk (most 157 főre rúg a létszám, akkor picit kevesebb volt), ebből végül csak öten vettünk részt rajta, ugyanis többeket hiába taggeltem be, kérdezvén, hogy akkor írjon az illető egy-két kis segítséget arról, hogy milyen jellegű dolognak örülne, vagy épp mit nem szeretne kapni semmi esetre sem. Már előtte demokratikusan lefixáltuk az összeget, az időpontokat, szóval úgy tűnt, minden tuti.


Kissé csodálkoztam, hogy olyanok is érdeklődtek, akikről szinte semmit nem tudtunk, ami szerintem bizonyos szempontból nehézség - nyilván nem akartam kizárni senkit csak azért, mert teszem azt nem blogol, vagy nem ismerjük igazán, hiszen lehet ez is egy jó kis barátság kezdete.

A dolog simán is ment, egészen addig, amíg az illető, aki engem húzott, szó nélkül el nem tűnt, viszonylagos szerencse, hogy Annie húzta őt, és lévén, hogy valami csoda folytán mindketten ugyanazon a településen laknak, nem tudta átadni neki (személyesen), hiszen az ő megkeresésére sem reagált. (Utóbb láttam, elolvasta amit írtam neki, érdeklődve, hogy mi történt - választ nyilván nem kaptam, ahogy tudtommal Annie sem.) 

Nekikeseredtem, hogy nem igaz, hogy egy ilyen dolog is így elromolhat, de az a tudat azért csak elviselhetőbbé tette a történteket, hogy nem valamelyik kedves ismerősömmel történt,  hát mondom benyeltem, kész. Viszont Annie volt olyan kedves, hogy ha már így alakult, felajánlotta, hogy elküldi a csomagocskát, amit az illetőnek szánt - és végül így is lett, a két ünnep között el is indult a levélke.

Várok-várok, csak nem érkezik, mondom nem igaz, hogy ennyire peches vagyok - kis utánajárás után kiderült, hogy én voltam a ludas, háromszori ellenőrzés után sem tűnt fel, hogy egy egyes számot odabiggyesztettem a házszámom elé :D

A csomagocska és tartalma sértetlenül érkezett meg, őszintén szólva alig bírtam kivárni, hogy ne bontsam fel az utcán (még vásároltunk később aznap), végül otthon láttam neki :)

A kis csomag egy decoupage-os dobozkát rejtett (élőben sokkal szebb, mint a képeken, akárhogy igyekeztem, valamiért mindig világosabb és furább lett a valóságosnál), illetve egy kedves levélkét, amelyben többek között azt is megemlítette, hogy végül teljesen mást kaptam, mint amit először készített (ugyanis az bőrből volt, én pedig kerülöm az állati eredetű dolgokat, ha tehetem). Nagyon figyelmes volt, amiért igazán hálás vagyok.

A dobozka tartalma csupa szépséges ékszer, amit a cicók is megcsodáltak (természetesen nem engedtem, hogy túl közelről szemléljék, de ha már a végére így odagyűltek, gondoltam szokás szerint ezt is megosztom veletek :))

A kis medálnak külön örülök, már amikor először láttam is megakadt rajta a szemem.

Köszönöm szépen, Annie a szépséges kis kincseket, amelyekkel megajándékoztál :)


A többiekről is készítek még 'felvéve'-képeket,  de szeretném valamiféle koncepcióba helyezni (még a Blithe-féle holmik "promóképeivel" is tartozok, huh), szóval picit később majd. A minőségért elnézést kérek, az előlapi kamera nem a legextrább, főleg ilyen furcsa ködös-borongós fényviszonyok mellett.

(Egy csöpp konklúzió: nem rettentett el az eset, lesz még hasonló, csak éppen zártkörűbb, majd kitaláljuk miképp, de ezt még egyszer ilyen módon nem.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése