2015. augusztus 20., csütörtök

Wandering I.


Az utóbbi napokat - jó idő nem lévén - a Balatonon történő ejtőzés helyett inkább a városban, illetve annak környékén történő kószálással töltjük, talán valami mégis jó ebben a hirtelen megnyirkosodott, hűvös időjárásban

Tulajdonképpen érdekes hely ez a Sopron, egyszerre érzem azt, hogy nem kívánok itt élni hosszú távon, mégis akárhányszor az utcákat rójuk, mindig találok valami olyan apróságot, ami gyönyörködtet, amit kár lenne nem megörökíteni. 

Egyébként holnap ha minden igaz, újraveszem a korábban említett videobejegyzést, jó kis téma lesz, a héten érkezik :) Addig is képek...


 

6 megjegyzés:

 1. Gyönyörűek ezek a képek, Instán már csorgattam a nyálam rájuk :))) Főleg az a kezes-vizes, olyan gyönyörű, marha jól eltaláltátok a fényeket :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszenek, mások hasonló fotói már olyan rég fájdítják a szívemet, hogy muszáj volt nekünk is készíteni (bár rettegtem hogy valami pióca majd elkap a párom meg forgatta a szemét hogy mi ez az egész marhaság :D) Amúgy a fények-színek már csak utómunka sajnos :)

   (És ha sikerül rávennem a Kedvest, hétvégén szerintem a te ékszereidet is végigfotózzuk "terepen" ^-^ de még nem mondom 100%ig biztosra :) )

   Törlés
 2. Nekem is nagyon tetszenek a képek! hát igen, azért ennek az időjárásnak is megvannak az előnyei..

  VálaszTörlés
 3. Hihetetlenül jók lettek ezek a képek. Ilyet, még, sokat! :) :)

  VálaszTörlés
 4. Az első dolog, ami eszembe jutott, hogy gyönyörű kezeid vannak, olyan kecsesek. (Hát ez leírva elég eszelősen hangzik, nem vagyok fetisiszta amúgy :D)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aranyos vagy, köszönöm :) Nem feltételeztem semmi olyasmit :) (Ha már a többi testrészem nem az, legalább a hosszú csontos ujjaknak örülhetek:D)

   Törlés