2015. április 20., hétfő

Ebay wishlist #4 Vagány vegán bakancsok


Az előző Kincsvadászat-bejegyzésben azon morgolódtam ugye, hogy milyen szerencsétlen helyzet, hogy nehéz jó nem-bőr cipőt találni, mert hiába kerül valami csak kétezer forintba, ha pont egy hónapig tart.

Volt egy kis szabadidőm és meglestem Ebayen a kínálatot - a két elvárás az volt mindössze, hogy ne bőrből legyen, de hasonlítson egy bakancsra, a hangsúly a "hasonlítson" szócskán van, ugyanis mint látni fogjátok, némelyikük, sőt, nagytöbbségük nem is igazán bakancs, inkább bakancs-szerű csak, ami nekem személy szerint nyárra, illetve dolgozni tökéletesen megfelel.

Érdekesnek tartom, hogy mennyi "borjú" címkével ellátott terméket találtam, ennek ellenére a leírásban pedig (az árhoz mérten valószínűleg korrekt) műbőr jelölést láttam az anyagmegnevezésnél, érdemes alaposan megvizsgálni azért az esetleges rendelés előtt.

Lényegében nem túl olcsók, sőt, belegondolva, hogy ha az ember - szezonjában - betoppan egy kínai ruhaboltba vagy a vásárban nézelődik, feleennyiért lehet találni hasonló fazonú lábbeliket, de... jó kérdés a minőség ugye, amit így fotón keresztül nehéz megsaccolni, sőt, néha még élőben is.

Akad még egyébként többféle, érdemes bogarászgatni, vannak egészen nőiesek is, illetve magasabb sarkúak, nekem ezek tetszettek.

Nektek tetszik valamelyik?

~ 4110 ft, link,
Bár személy szerint nem rajongok ezért  a formáért (nem szimpatikus a talp színe, illetve a varrás nagyon elüt), egynek elmegy, ahogy mondani szokás, főleg esős időben igazán jó szolgálatot tenne.
~4800 ft, (link)
 Kis egyszerű darab, a maga nemében már-már elegánsnak mondható.

~5150 ft, link
Ezen a pántokat találtam jópofának.

~8350 ft, link
~8430 ft, link

 ~8730 ft, link
Jó kis poszt-apokaliptikus-feeling :)
 ~8900 ft, link

~9970, link


3 megjegyzés:

  1. Ahhh, de gyönyörűségesek *,*!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon klassz darabok, de ahhoz szerintem túl drágák, hogy az ember látatlanba megrendelje őket :/

    VálaszTörlés
  3. Szépek! Főleg a hosszú szárú tetszik. Nekem azok tetszenek a legjobban amik hasonlítanak az acélbetétes bakancsokra, tehát van egy varrás az orrán. (7. és 8. kép)

    VálaszTörlés