2015. január 28., szerda

Másoknál olvastam #07

Jó ideje nem volt ilyen poszt, konkrétan három hónapja, szóval tetemes mennyiségű könyvjelző gyűlt össze a "bestpost" mappámba, a fő, hogy itt vannak, vessetek rájuk egy pillantást, ha van egy kis szabadidőtök, vagy unatkoztok.
Szokás szerint felfedeztem néhány új blogot, nevesítve a Hastánc keretek nélkül keltette fel a figyelmemet, ami alternatív, tribal hastánc-téma köré épít.

Közérdekű, hogy Wikka blogja megszűnt (kriptaszokeveny.blogspot.hu), mostantól a wikka92.blogspot.hu címen keressétek.

Szokás szerint, ajánlom magam: a  Könyvjelzőim modult, ahol az érdekesebb, időtállóbb bejegyzések találhatóak, és ott a dark blogközösség Facebookon, mindenkinek, aki szívesen ír vagy olvas (vagy mindkettő :) ).

A 7. csokornyi kedvencem:

magyar nyelven
  angolul
   Olvasásra fel! :)


   9 megjegyzés:

   1. Jaj nekem is szokott lenni ilyen,hogy annyira nincs időm,hogy csak lementegetem a könyvjelzőkhöz a dolgokat. Neked is jó sok felgyűlt :D

    VálaszTörlés
   2. Ó, de jó, ott vagyok ^^ Köszönöm az említést :)

    VálaszTörlés
   3. Oooh Trish, szívből köszönöm, hogy itt lehetek :)

    VálaszTörlés
   4. Szívesen, mindannyiótonak :) Örülök, hogy olvashatlak titeket ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én ennek fejébe adtam neked egy díjat a blogomon ;) Megtisztelő,ha másoknak tetszik amit csinálok és meg is osztják ezt másokkal. Én most ezzel (is) szeretném viszonozni (:
     http://necromancica.blogspot.hu/2015/02/versatile-blogger-dij.html

     Törlés
    2. Nagyon szépen köszönöm (és ne haragudj a késői válaszért ^^)

     Törlés
    3. Semmi baj ^^ Azt nem szeretem csak ha valaki válaszra se méltat egyáltalán. A késői válaszok nem parák,hisz érthető (:

     Törlés
    4. Munka munka hátán, aztán örülök, ha jut időm heti 1-2 bejegyzést írni, ha meg másnál is olvashatok, az maga a mennyország amellett, ami nálunk folyik :D (örökös rohanás, házimunka, itthoni teendők, hivatalos dolgok, másodállás, bla-bla-bla ^^ no de érted :) olvastam anno a bejegyzésed, hiszen fel vagyok rád iratkozva, és látom a folyamban, csak nem volt erőm még azt a két mondatocskát sem odapöttyinteni :( )

     Törlés
    5. Azért mondom,hogy tökre érthető az egész- én ugyanezt nyomom,csak nekem egyszerre több szabad időm van,és utána egyszerre sokat dolgozok- csak van internet a közelben és használhatjuk is,így tudok kontaktba maradni,meg hamarabb reagálni (:

     De azért a sok rohanás mellett pihenj te is,mert a végén felemészted az energiádat és te is lebetegszel =( Az meg nem lenne jó. Néha adj magadnak is időt (:

     Törlés