2014. július 12., szombat

Megérkezett a virágos fűző!

Némi gyötrődés és hezitálás után végül megrendeltem azt a virágos fűzőt, amiről korábban írtam, meglepően hamar meg is érkezett. Ezt a darabot ütöttem le, mert ennek volt az egyik legszebb a stock fotója, legalább reménykedhettem, hogy az áhított bézs színűből érkezik (jobb oldali kép).

Kb. 3400 forintot kóstált postaköltséggel együtt, hát gondoltam tényleg, ha nagyon nem tetszik, maximum majd eladom vagy valami, mert annyira csúnya csak nem lehet :)

Amilyen félve bontottam ki a csomagot, annál nagyobb volt a meglepetés: a már megszokott fekete zacsiba burkolt holmi határozottan nem a fenti, bézs színű fűzőre hasonlított, annál inkább a bal oldali sárgás-narancsos árnyalatúra.

Őszintén szólva volt bennem egy enyhe csalódottság, nagyon szerettem volna a visszafogottabb színűt, de addig-addig nézegettem, hogy úgy döntöttem, adok neki egy esélyt: próbáljuk fel, aztán majd meglátjuk, mi legyen vele...Mondanom sem kell, amint felvettem, egyből belezúgtam, nem is értettem, hogyan gondolhattam pár perccel korábban, hogy akár meg is válhatnék tőle :) A merevítői nem annyira stabilok mint a zöld fűzőmnek, de azért gyengének sem nevezném, az anyaga közepesen strapabíró, a kidolgozására sem lehet panasz - bár az anyag mintája nem stimmel, hiszen elég sok helyen "megszakad" - ahogy látjátok is, a virágok szirmai néhol csak úgy eltűnnek a merevítés alatt.

Viszont a szabása az nagyon ott van! Még lehetett volna jócskán húzni, de egy kép erejéig nem akartam vesződni vele (természetesen bugyuta szaténszalagot kaptam hozzá, kissé lehangoló), de hiperszuper: hátul a háttakaró panelje szép nagy (pedig aggódtam, hogy kicsi lesz a 34-36/S-es, mostanában enyhén szólva eleresztettük magunkat pizzapusztítás szempontjából :D de tökéletesen passzol hála az égnek. Tudom, hogy furi a képen, a beállás és a fotó szöge miatt tűnik úgy, mintha el lenne csúszva.)


Szóval nagyon boldog vagyok és egyáltalán nem bántam meg, kényelmesnek és szépnek bizonyult - annak ellenére, hogy a fotón nem olyannak tűnt, mint amilyen élőben.

Nektek mi a véleményetek?

5 megjegyzés:

 1. Óh de gyönyörű *.* Megérte az árát akkor ^^

  VálaszTörlés
 2. Jajjj, de örülök, hogy jó lett! ^^ Olyan kis lelkes voltál, mikor először írtál róla, hogy aggódtam, nehogy valami ocsmányságot(h) kapj!
  Csinos vagy benne, jól áll! :)

  Selania

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörűű szerintem is!!

  VálaszTörlés