2014. június 29., vasárnap

Még mindig szekrényürítés...

http://www.teszvesz.hu/listings/index.php?us=RatLady&ob=2
...helyzete áll fent (utoljára majd' egy hónapja írtam erről), na most még egy adag holmit sikerült feltöltenem, azzal már nem is igazán bajlódok, hogy ide külön posztoljam, mert akit érdekel, úgyis látja ott is, ráadásul nem kell kétszer töltögetnem, szerkesztenem, stb, több képet tudok Vaterára feltölteni, több emberhez eljut, és a többi, és a többi. Na szóval, ha valakit érdekel az évek alatt felhalmozott sokszor sosem használt, "rejtegetett" :)) holmi, amiről úgy gondoltam, hogy "egyszer majd jó lesz", az vessen rá egy pillantást - Kaposváron még mindig aktuális a személyes átvétel, sőt nagy valószínűséggel a jövő hónapban megrendezésre kerülő pesti goth találkozón is (bár ez még nem 100% biztos, de nagyon hajlok az igen felé), meg utána Sopronban. 
Azt hiszem, még egy adagnyi holmi vár majd gazdára, amit még idő és energia híján nem sikerült feltöltenem, aztán slussz, gondolom ami marad, feltöltöm egy nagy-hatalmas csomagban 1 forintról és hajrá. Olyan halmokban áll itt most minden, hogy ihaj-csuhaj, amikor anyum anno azt mondta, "fut a szoba", nos... azt hiszem, most új értelmet nyert :D

Ja, és találtam pár vadi új, címkés dolgot, pont egy kis kedves csomagnyit amit úgy döntöttem, napokon belül a sors kegyeire bízok - úgysem volt még játék itt, mit szóltok hozzá? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése