2014. május 27., kedd

Teszt: Bőrfehérítő krém II. Lady Stella Oliva Beauty

Hála Nobilis hozzászólásának az előző bőrfehérítő krémes bejegyzésnél, eszembe jutott, hogy bezony nekem van még egy kencém, amit nem sokkal azután vettem, hogy a kövirózsa kivonatos krémet elkezdtem használni. Ezzel már találkozhattatok korábban itt az oldalon, bár másoknál közepes eredményt ért el, én egészen elégedett vagyok vele.


Ez pedig nem más, mint a Lady Stella -féle Olvia Beauty, mely kellemes kis tégelyben hirdeti, hogy bőrfehérítő, májfolt és szeplő krém, illetve depigmentation, ami igen jól hangzik. Bár árban húzósabb, mint a kövirózsás társa (míg amaz 770 forintot kóstált, ez 1165 forint volt, viszont az csak 60, ez 100 gramm,  így kilós árban minimálisan olcsóbban jön ki ez az olívás cucc), én jobbnak találtam.
Egyrészt nem olyan zsíros, nehéz, inkább könnyedebb krém, rendszeres használat után a kövirózsásnál azt vettem észre, hogy - természetesen reggeli arcmosás után - kora délutánra az a krémes zsírosság kiütközött a bőrömön, pedig nem vagyok éppen zsírosodársa hajlamos, és ez nem volt túl kellemes, gondolom szárazabb bőrűeknek jó lehet, nekem nem tetszett. Bár előfordulhat, hogy csak az én bőröm reagált így anno.

Na, itt nem volt ilyen, ráadásul szépen kenhető, még kevésbé zsírosít, ráadásul úgyszintén nem okoz pattanásokat, reggelre kellemes, puha arcbőrt eredményez, látványosabb hatással bír, mint a kövirózsás, de azért sajnos nem olyan, hogy egy éjszaka alatt leradírozza a szeplőket meg a napbarnította színt :) Sajnos  nekem rengeteg halvány anyajegyem is van, azokkal nem kezdett semmit, viszont az alap bőrszínemen fakított valamennyit.
Úgy vettem észre, hogy nappalra is használható ugye a cink-oxid miatt, szerintem kevésbé napos időre naptej helyett klassz lehet, vagy annak kiegészítésére. 

Szerintem tényleg jó sokáig elég, bár nem használom minden nap, már jó ideje meg van és alig fogyott belőle, viszont szépen, vékonyan kenhető, én a vállamat, felkarjaimat is megkínáltam vele (fránya szeplők...) és nem lett ragacsos, nem gyűlt össze, mint sok naptej.

Az illata jellegzetes, nekem tetszik, enyhén savanykás, az összetevői sem olyan rosszak.

Bioboltos zsákmány, nem tudom, másutt kapható-e, esetleg drogériában vagy gyógyszertárban, én bioboltban keresném először. Doboz nem volt hozzá, csak maga a tégely, viszont egy kis lapocskával le volt zárva légmentesen a kupak alatt.

Összességében van egy olyan gyanúm, hogy van ennél jobb is (amit még nem találtam meg), viszont az előzőnél mindenféleképpen hatásosabb, csak ajánlani tudom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése