2014. január 9., csütörtök

Zenei vérfrissítés: goth rock és batcave számok

Kitty Lectro mixeit és összeállításait hallgatva egy rakás olyan számot találtam, amit vagy ezer éve nem hallgattam, vagy a sors még nem sodorta az utamba, pedig nagyon jól esett volna ha már korábban a lejátszási listáimat gazdagítják...Christian Death featuring Rozz Williams - Figurative Theatre - (Mégis van értelme az idegesítő, azonnal elinduló zenéknek Tumblr-ön. Egyébként meg hogy lehet már, hogy rendszeresen hallgatok Christian Death-et, és mégsem futottam még bele?)


Clan of Xymox - Louise (Ha a Something wrongot nem is tudja überelni - legalábbis számomra - akkor is, sokkal-sokkal-sokkal több rajongót/publicitást és egyebet érdemelne...)


Salvation - Girlsoul (Ez. A. Tökéletes. Szám. Legalábbis az elkövetkezendő két-három hónapra mindenféleképpen.)


Siouxsie & The Banshees - Cities In Dust (Hihetetlen, hogy milyen vegyes érzelmeket kelt bennem ez a nő - egyszerre van bennem valami megfejthetetlen ellenszenv, ámulat, csodálat és elismerés.)The Chameleons - Swamp Thing (Áldja az ég, akinek a múzsája megsúgta ezt a dallamot! Instrumentális verzióban elhallgatnám végtelenítve... jó ideig, az biztos.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése