2014. január 4., szombat

Wave Gotik Treffen, 1992

Egy ideje gondolkodtam rajta, hogy régi szkennelt fotókat, újságcikkeket is megoszthatnék, hiszen egyrészt szerves részét alkotják a szubkultúránknak, másrészt egyfajta nosztalgikus érzést ébresztenek, meg aztán tudjuk mennyire állandó sok (főleg Tumblr) oldal, az egyik nap még ott van, teli kincsekkel, a másik nap pedig már hűlt helye. (Természetesen a kreditek ott vannak alul, aki bányászkodna egy kicsit, az onnan elindulhat.)
Számomra a Wave Gotik Treffen egyfajta cél, évek óta álmodozom róla, hogy egyszer majd részt veszek rajta - viszont a távolság és az anyagiak, na meg az egyedül nekivágni gondolata visszatartott, nos úgy döntöttem, jövő nyáron (de legkésőbb 2016-ban) már én fogok, saját fotókat posztolni onnan :)
Ezek a fotók azért is különlegesek, mert a legelső WGT-n készültek. Mennyivel másabbak a mostani (több, mint húsz évvel későbbi!) képek, nem? Belegondolva, szeptemberi gyerek lévén még nem ünnepeltem akkor a második születésnapomat. Kétségkívül van egyfajta hangulatuk, na.

   
Forrás: 01, 02, 03, 04, 05, 06

1 megjegyzés: