2014. január 13., hétfő

Kérdés: jó-e ez így, vagy változtassak?


Azon törtem a fejem, hogy talán ha jobb-, és baloldali modulokat is egyaránt használnék, talán picit egyszerűbb lenne, jobban szem előtt lennének a dolgok, kicsit kompaktabb lenne az egész - viszont ezért cserébe szélesebb is, ami nem tudom, hogy mobil (és egyéb) eszközökön mennyire kényelmesen olvasható, annak ellenére, hogy tudom, hogy van ugye mobilra optimalizált változata (hála az Bloggernek!) a blognak. (Tudom, egy értelmes fejléc sem ártana, de egyelőre elvagyok ezzel, ha jön az inspiráció, akkor úgysem fogom vissza magam :) )

Szóval mivel nekem kissé szimpatikusabb a szélesebb verzió, viszont már évek óta a keskenyebbik, egyoszlopos verziót használtam, azért csak hozzánőtt a szívemhez, ezért nehezen döntök, a tanácsotokat kérném: szerintetek melyiket használjam, nektek melyik tetszik jobban, melyiket könnyebb olvasni, nem volna-e így túlzsúfolt, stb?

Köszönöm mindenkinek előre is :)

4 megjegyzés:

 1. Szia!

  Nekem széles fajta monitorom van, ezért most elég nagy a két szélén az üres rész. De nem zavaró így sem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Köszi a véleményt :) Én is ezen gondolkodtam, még a szokásos, 1024-es felbontásnál is marad kétoldalt hely ugye, és azért manapság már nem nagyon használ senki ilyen 15 colos monitort, amin nem férne el, és tényleg... megnéztem suliban olyan hatalmas monitoron, hát bőven elférne... na majd kigondolom :)

   Törlés
 2. Szerintem próbáld ki, aztán maximum visszaállítod, ha nem tudod megszokni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én megszoknám szerintem, csak azért igyekeznék az igényekhez (is) igazodni, hiszen én inkább a szerkesztőfelületen töltök több időt, szóval...
   Á, azt hiszem még egy kicsit így marad, aztán majd meglátom. Köszi, hogy írtál :)

   Törlés