2012. december 27., csütörtök

Update: A "gyilkos goth" híre Magyarországon - egy kicsit másképp...

Pár hete írtam a szörnyű connecticout-i gyilkosságról (meg hogy mit művelt vele a média), na idő kérdése volt, a Blikk múlt pénteki számában (csak most került hozzám) lehozták, csak épp annyi változtatással, hogy nem goth volt a srác, hanem emós meg sátánista. Gondolom, itt a kis hazánkban gothnak lenni, gothokat szapulni nem menő/ nincs értelme, meg úgyis jobban ismeri mindenki az emósokat, akkor meg miért ne... (Más kérdés, hogy ugye tudjuk, mennyire megbízhatóak a szennylapok ÉS mégis milyen sokan olvassák őket. Ja, biztosan hiteles, ha már alapvetően az amcsi cikk is megkérdőjelezhető forrásból lett összekaparva, és a fordítás is alapvető hibát tartalmaz - nem, nem bánom, hogy az emósokra lett kenve, mert legalább nem minket bántanak - de ez akkor sem korrekt, nem igazságos.)

"Koromfekete honlapján égővörös gót betűkkel írta ki az ördög nevét. Nem mondom, hogy nem találtam különösnek. Igazából nagyon megijedtem, de nem tartottam fontosnak, és nem szóltam róla senkinek, mivel tartottam tőle. Kifestett, zubbonyos emósokkal lógott, félelmetes alakok, jobbnak láttam, ha csendben maradok"
" [...]a hírek szerint mindketten az autizmus egyik enyhébb fajtájában, az Asperger-szindrómában szenvednek." [Blikk]

Továbbra sem tudom elképzelni, hogy annyira beijedtek azok a haverok, hogy nem mertek szólni senkinek. És nem azért, de ti el tudjátok képzelni azokat a félelmetes zubbonyos emósokat? A fenébe is, itt egy beteg srácról beszélünk! Legalább a végén legalább megemlítették - mintegy mellékesen. Kíváncsi vagyok, mi jöhet ezek után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése